DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Hamilton megtiltotta, hogy más használja a vécéjét

Érdekes dologra világított rá a négyszeres F1-es bajnok korábbi barátnője, Veronica Valle: a hölgy visszaemlékezése szerint a brit teljesen kikelt magából, ha más akarta használni saját vécéjét.

Az ünnepek alatt nagy port kavart Lewis Hamilton Instagram-botránya, és úgy tűnik, hogy amíg a drukkerek nagy része a 2018-as Forma-1-es szezon kezdetére vár, be kell, hogy érjék a vele kapcsolatos színes hírekkel. Az ő információéhségüket csillapítandó szólalt meg a négyszeres bajnok korábbi barátnője, a modell Veronica Valle, aki a brit egy egészen furcsa szokásáról számolt be a The Sun című napilap hasábjain.



A hölgy elmesélte, hogy Hamilton valósággal ordítozni kezdett, amikor privát repülőgépének pilótája használni szerette volna fedélzeti vécét. „Ki akarta rúgni a pilótát” – mesélte Valle. „Majd felkiáltott: ’Mindenki jól tudja, hogy ez tilos a repülőgépemen!’ Teljesen begőzölt emiatt.” Valle hozzátette, hogy a vécémánia itt nem állt meg Hamiltonnál, hiszen egyszer még őt is leüvöltötte, amikor a pilóta Monacói lakásában szerette volna elvégezni dolgát.

„Elkezdett ordibálni velem, és azt mondta, jól tudom, hogy nincs jogom ahhoz, hogy használjam a vécéjét. Majd hozzátette, hogy a vendégszobában lévőt kell használnom. Lewis nagyon furcsa ember, kicsit mint Dr. Jekyll és Mr. Hyde, nagyon könnyen változik a hangulata, néha csak azért, mert valaki használni meri az ő saját vécéjét” – mondta Valle.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: