DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Ezek a bulvárhírek szóltak nálunk a legnagyobbat 2017-ben

Összeállítottunk egy tízes listát azokból a cikkekből, amelyek a bulvárhírek kategóriájába tartoznak és amelyek a leginkább érdekeltek titeket 2017-ben - természetesen Schumacher van fölényben.

A nyilatkozatok, beszámolók, fontos szakmai hírek mellett természetesen idén is írtunk olyan témákról, amelyek a főszereplők magánéletével állnak kapcsolatban - nézzük, hogy ezek közül melyek érdekeltek titeket a legjobban. Az nem meglepő, hogy Michael Schumacher állapotáról, helyzetéről minden hírmorzsa felcsigázza az érdeklődést, a lista élén így egy ezzel kapcsolatos információ áll a család egyik barátjától - a második helyre viszont érdekes módon egy Palik Lászlóról szóló interjú futott be. A dobogó alsó fokát sajnos egy gyászhír foglakta el: Olga Pronina haláláról szóló cikkünket is sokan olvastátok.

2004-schumi-helmet-171216



A negyedik helyen találjuk azt az írásunkat, amely arról szól, hogy Michael Schumachert Amerikában kezelhetik tovább, majd következik Kimi Raikkönen és hogy Lauerus-díjra jelölik, ezt pedig szoros versenyben követi az F1-es pilóták 2017-es fizetéséről szóló beszámolónk. A lista hetedik helyét foglalta el az, hogy Majka elkotyogta a Hamiltonról szóló helyes választ, nyolcadikként pedig egy újabb Schumacherrel kapcsolatos hír jön: ezért tűnt el a Mercedesről a Schumi-üzenet.

A tízes lista utolsó két helyén egy szomorú hírt és egy vidámabb következik: Stirling Moss mellkasi fertőzése és Esteban Ocon barátnője mozgatta meg jelentősen olvasóinkat.

Tehát a tízes lista:

1. Schumacher állapotáról beszélt a család egyik barátja
2. Palik Lászlóról nyilatkozott felesége 
3. Szörnyű balesetben hunyt el a legszexibb motoros 
4. Schumachert Amerikában kezelhetik tovább 
5. Raikkönent komoly díjra jelölik 
6. Mennyit keresnek az F1-es pilóták 2017-ben? 
7. Majkán múlt, hogy nem ért 50 milliót Hamilton neve 
8. Ezért tűnt el a Mercedesről a Schumi-üzenet 
9. Kórházban a 87 éves F1-es legenda 
10. Nem tudunk betelni Ocon exbarátnőjével

 

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: