DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Nagy Dani besegített Kiss Norbiék Macskaárvaházának

Mentett macskáknak keresett álomgazdikat Nagy Dani, a magyar autósport 19 éves tehetsége, kétszeres magyar bajnok, világbajnoki pontszerző, a WTCC egyik magyar résztvevője, akit éppen ezen a hétvégén választottak meg a nyolcadik legjobb magyar autóversenyzőnek.

esetleg mehetne Norbiról inkább ez



Dani a kétszeres Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok Kiss Norbi Macskaárvaház Alapítványának karácsony előtti örökbefogadó hétvégéjén vette ki a részét a gazdikeresésében: „Szombat este egy asztalnál ültünk Danival az 50 legjobb magyar autóversenyző díjkiosztó gáláján, ahonnan majdnem elkéstem, éppen a hétvégi nemzetközi macskakiállításon rendezett örökbefogadó napunk miatt. Rengeteg feladat hárult minden aktivistánkra, így rám is” – meséli Kiss Norbi, hozzátéve: „Mondtam is Daninak, hogy ha szereti az állatokat, vasárnap jöhetne segíteni” – meséli mosolyogva a világhírű magyar pilóta.

Kiss Norbi meglepődve tapasztalta, hogy Nagy Dani másnap délelőtt meg is érkezett a tulajdonképpen konkrétan még meg sem beszélt találkozóra, és önkéntes munkára jelentkezett a Macskaárvaház Alapítványnál. „Szívesen és kíváncsian jöttem, sokat hallottam már Norbiék állatmentő munkájáról és nagyon becsülöm azokat, akik jó célokért dolgoznak lelkesen, ráadásul én is abszolút állatbarát vagyok” – mondta Nagy Dani, aki szintén autóversenyző és állatbarát húgát is elhozta a Macskaárvaház örökbefogadó hétvégéjére.

IMG_7046-2

Dani elmondta: ő „tarka-mamával” foglalkozott, azzal a másfél éves csodaszép trikolor mama cicával, akit hat kölykével együtt mentett meg a biztos haláltól az alapítvány. Hétvégén egyébként az összes kölyke gazdira talált, már csak ő maradt pártában, de Dani végül meghozta számára a várva várt gazdit. A Macskaárvaház Alapítvány örökbefogadó hétvégéjén egyébként rengeteg fotót készítettek a gyönyörű szép árva macskákról, de az Ázsia Centerbe kilátogató családok tagjai között természetesen sok autósport rajongó is akadt, akik emellett Norbival és Danival is rengetegen szelfiztek.

Macskaárvaház-Alapítvány_1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: