DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Hamilton elárulta, van-e barátnője

A brit F1-es pilótát elég gyakran látni csinos hölgyek társaságában, és egy tévéműsorban feltették neki a kérdést, amit a paddockban nem szoktak: elrabolta-e valaki a szívét?

Lewis Hamilton a hét elején újra Palvin Barbarával lógott, ám a magyar modell a brit egyik cimborájával, a PSG csatárával, Neymarral töltte az éjszakát. A Mercedes F1-es pilótája ennek ellenére újra és újra más hölgyek oldalán tűnik fel: énekesnők, modellek, színésznők, a celebvilág krémje adja egymásnak a kilincset a versenyzőnél. Hamilton nemrég Milánóban járt, ahol illusztris hölgykoszorú vette körül, közöttük Naomi Campbell-lel.

 

Last nights riot @iamnaomicampbell #mfw

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés,

Az F1-es tabella éllovasa nemrég a Jonathan Ross Show-ban vendégeskedett az ITV-n, ahol elmondta, jó ismernie Sebastian Vettel gyenge pontjait, de magánéleti témákról is szó esett. „Jelenleg szingli vagyok, de vannak alkalmi randijaim” - mondta Hamilton, akinek nincs ideje komoly párkapcsolatra. „Próbálom megnyerni a világbajnokságot, és több más projekten is dolgozom.”

A brit hozzátette, hogy nem érzi a nyomást édesanyja, Carmen felől a leendő unokák miatt. „Szerencsére eléggé elfoglalt a testvéreim gyerekeivel, az unokaöcséimmel és az unokahúgaimmal” - mondta Hamilton, aki mostanában számtalanszor megosztja közös idejük egy-egy pillanatát keresztfiával. „Ráadásul a kutyáimmal is törődik, akik olyanok, mintha a gyerekeim lennének.”

 

Darth

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés,

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: