DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

A vízen csaptak össze a MotoGP pilótái

Látványos eseménnyel hangolt néhány pilóta a brnói MotoGP-hétvégére - természetesen a Formula.hu is ott volt a helyszínen!

A brnói hétvége előtt különleges programon vett részt néhány MotoGP-pilóta, nevezesen Cal Crutchlow, Jonas Folger, Franco Morbidelli, Tom Lüthi, Mattia Pasini, Aron Canet, Karel Abraham és Jakub Kornfeil: a motorokat eldobva jetsurfökre váltottak. Népes közönség gyűlt össze az eseményre, természetesen a Formula.hu is képviseltette magát.

jetsurf



Hogy honnan jött az ötlet? Mielőtt vízre szálltak a versenyzők, elmondták a közönségnek, hogy Kornfeil 2015-ben a MotoSurf GP világbajnoka volt - Mattia Pasini pedig saját maga is boldog tulajdonosa egy jetsurfnek. A megmérettetést végül mindenki nagyon élvezte a versenyzők és a nézők közül is, komoly látványosságnak bizonyult.

jetsurf2

Az esemény végén különdíjat osztottak ki, a legnagyobb fejlődést Morbidelli mutatta be, a közönségdíjat természetesen Kornfeil kapta, a legnagyobb esést Folger szenvedte el, a legszebb trükkért járó elismerés pedig Crutchlow-hoz került. Ezek után folytatódik a program - holnap már jönnek a szabadedzések Brnóban!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: