DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Vettel parádés sisakja Monacóban

Sebastian Vettel teljesen új sisakfestéssel jelentkezett a monacói hétvége hírességei előtt. Minden oldalról érdemes kielemezni a négyszeres világbajnok bukóját, van mit nézni rajta.

Az alapszín a capuccinóhoz hasonló. A sisak hátsó részén az 1955-ös futam egyik korabeli plakátjáról látunk egy részletet, az autó színe természetesen vörös, a rajtszám szintén nem meglepő módon ötös.

Vettel sisakjának hátsó része


A jobb oldalán stílusosan jelenik meg Sebastian Vettel ötös rajtszáma. Az ötös szám máshol is előjön még.

A megszeretett rajtszám

Szintén kiváló designnal bír a sisak teteje, a „five”, azaz ötös arra utal, hogy Vettel missziója idén, hogy megszerezze pályafutása ötödik világbajnoki címét, egyben az elsőt a Ferrarival.

Meglesz-e idén az ötödik?

A bal oldal egy tisztelgés Monaco előtt a helyszín megjelölésével. Tény, ennek a nagydíjnak óriási a történelme és a tisztelete is.

A helyszín kirobbanthatatlan a versenynaptárból

A sisakplexi felett egy csillogó rész, mi másért is, mint a monacói csillogást, sztárparádét jellemezve. Egyéni bukósisak, csak és kizárólag erre az egy versenyhétvégén használva. Vettel jó eséllyel száll harcba azért is, hogy vasárnap növelje előnyét Lewis Hamiltonnal szemben a világbajnoki összetettben.

A csillogás Monaco velejárója
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: