DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Verstappen elárulta néhány privát titkát

Max Verstappen igen népszerű és emiatt rengeteg rajongója a versenyhétvégéken kívüli életére is kíváncsi. Emiatt lebbentette fel a Red Bull a holland versenyző néhány magánéleti dolgát.

A Red Bull kérdez, Verstappen válaszol. Az európai szezon kezdete előtt faggatták erről a holland pilótát, a válaszokban pedig európai helyeket kellett választania.

Hogy mi a kedvenc helyem a vásárolgatáshoz? Ez bizony Londonban van. De az Oxford Street túlságosan zsúfolt, annak ellenére, hogy egyébként jó lenne. A közeli kis utcákban több jó hely is van, ahol ráadásul ki is kerülheted az óriási tömeget. Kicsi, londoni stílusú boltok, amiket a főútról nem láthatsz.

Verstappent kedvenc európai helyszíneiről faggatták


A kedvenc helyem a tengerparti nyaralásokhoz? Egyértelműen Ibiza! Több igazán csendes, különálló tengerparti szakaszt találhatunk a sziget északi oldalán, ahol tényleg kipihenheted magad. Olyan is előfordul, hogy egész álló napon át senki mást nem látsz.

Kedvenc helyem egy kis éjszakai bulizáshoz? Egy hazai hely, Amsterdam! A bárokban és éjszakai klubokban remek a party, de mindig egy jó kis házibulival a legjobb zárni az estét.

A legjobb hely a kajáláshoz? Ez bizony Nápoly. Az itteni paradicsomok valahogy sokkal ízletesebbek, mint bárhol máshol.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: