DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Hamilton lefagyasztani készül kutyája... ondóját

A háromszoros F1-es világbajnok fontos döntésre szánta el magát: egy rendellenesség következtében sajnos el kellett távolítani Roscoe heréit, de Hamiltonak már terve is van arra, hogy mit csinál annak örökítőanyagával.

Semmi kétség afelől, hogy nemrég a nap hírét osztotta meg Lewis Hamilton két bulldogjának, Roscoe-nak és Cocónak készített Instagram-felületén. Az egyébként negyedik bajnoki címére hajtó britnek a futamokkal járó munka mellett arra is van ideje, hogy egyik kedvence jövőjével is foglalkozzon: a 31 éves pilóta szomorúan közölte rajongóival, hogy egy betegség miatt ki kellett herélni Roscoe-t.



A java azonban csak ezután következett: „Mivel ő a legmenőbb bulldog a világon, úgy döntöttem, hogy lefagyasztom az ondóját, ezért ha úgy hozza az idő, majd ismét lehetnek kiskutyái. A lehető legjobb fajtából származik: a szülei mindketten kutyakiállításokon szerepeltek, így örülök neki, hogy a génjei fent maradnak majd” - írta Hamilton.

A bejegyzés alatti kommentszekcióban a legtöbben gyors gyógyulást kívánnak a kutyusnak, néhányan bejelentkeztek Roscoe jövőbeli kölykeiért, mások pedig kitűnő ötletnek tartják az ondó lefagyasztását.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: