DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Új baba érkezik az F1 nagy családjába!

A tavalyi év végén Susie Wolff egy határozott indokot hozott fel arra, hogy miért nem folytatja versenyzői karrierjét: mostanra bebizonyosodott, hogy nem a levegőbe beszélt...

A 33 esztendős Susie Wolff, aki annak idején leánykori nevén, Susie Stoddartként szerepelt a DTM-ben, a tavalyi év végén úgy indokolta meg visszavonulását, hogy a versenyzés helyett immár más preferenciái vannak: anyai örömök elé szeretne nézni.

Egy évvel később a korábbi versenyző és férje, Toto, a Mercedes csapatfőnöke, boldogan erősítették meg a Bild című német bulvárlap értesülését, miszerint első közös gyermeküket várják. Totónak egyébként már van egy 15 éves fia és egy 12 éves lánya első házasságából, mely nem sokkal az előtt ért véget, hogy 2008-ban a DTM-ben találkozott Susie-val, akivel három évvel később Capri szigetén kötött házasságot.

A német lap értesülését Susie Wolff az Instagramon, férje pedig a sajtóban erősítette meg, s utóbbi azt is elárulta, hogy áprilisra várható a legifjabb Wolff születése. Gratulálunk!



insta-susie

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: