DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Holtan találták Robby Gordon szüleit

Szörnyű tragédia történt az egykori IndyCar-pilóta, jelenleg népszerű Dakar-résztvevő Robby Gordon családjában. A rendőrség a versenyző apjának és mostohaanyjának holttestére talált kaliforniai otthonukban.

robby-gordon



A bűncselekmény tényét a rendőrség szerda délután 5 órakor fedezte fel a kaliforniai Orange városában, ahol Robby Gordon apja, a 68 éves Robert, valamint mostohaanyja, Sharon éltek. A helyszínen egy fegyvert is találtak, és egyelőre minden jel arra utal, hogy nem egy harmadik személy követte el a szörnyűséget, hanem gyilkosságot öngyilkosság követett a házastársak között.

Robert Gordon maga is az autóversenyzésnek élt, terepraliban elért sikerei nyomán pedig sokan csak Baja Bob néven ismerték. Fia, Robby is az ő nyomdokaiba lépett, és miután futamgyőzelmeket szerzett az IndyCarban és a NASCAR-ban is, 2005-ben ő is a terepralizásra váltott, azóta pedig állandó résztvevője és alkalmi szakaszgyőztese a Dakar Ralinak.

Robert Gordont három gyereke gyászolja, Robby mellett ugyanis két lánya is van, Beccy és Robyn. A család szörnyű érzelmi hullámvasutat él át jelenleg, hiszen Beccy az IndyCar-bajnok Ryan Hunter-Reay felesége, s éppen a tragédia napján adott életet harmadik közös gyermeküknek, egy újabb kisfiúnak.

robert-gordon1

Robby Gordon apja és mostohaanyja
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: