DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Palik mégsem tér vissza a tévézéshez?

Mi sem tudjuk, hogyan lehetne a legigényesebben tálalni egy bulvárlap felfedezését, mindenesetre álljon itt a legújabb fejlemény azzal kapcsolatban, hogy akkor most mi is a helyzet Palik László F1-hez való visszatérésének ügyével.

palik



Amióta visszatért Magyarországra feleségével és feltűnt a TV2 központjában, sokan azt találgatják, mekkora esély lehet arra, hogy a Formula-1-et az ezredforduló környékén széles nézőközönséggel megismertető, ám stílusában megosztó kommentátor újra bekapcsolódhat-e szeretett sportágának világába. A feltételezéseknek jó táptalajt ad, hogy a TV2 hamarosan sportcsatornákat indít, és egyesek nem tartják elképzelhetetlennek, hogy idővel az autósportok királykategóriája is átvándorol a Spíler TV-re, ahol így ismét a Hungaroring egykori elnökének kezébe kerülne az irányítás.

Legújabban azonban annyi történt, hogy feleségének kísérőjeként Palik megjelent egy gálán, ahol azonban nem volt hajlandó nyilatkozatot adni - a híradós Marsi Anikó elmondása szerint ugyanis férje vele ellentétben nem közszereplőként érkezett, és szavaiból kivehető, hogy egy ideig még biztosan nem is akar azzá válni.

 

„Aki közszereplő, annak – szerintünk legalábbis – kutyakötelessége kiszolgálni az olvasókat is. Mivel most egy hírműsor vezetője vagyok, ismét nem megengedhető az, hogy ha nekem feltesznek kérdéseket, akkor arra ne válaszoljak. Laci azonban más, ő továbbra sem szerepel, nem vállalt ilyen jellegű munkát, és továbbra sem szeretne felhagyni azzal a hagyománnyal, hogy nem nyilatkozik” - idézi a Palik-rajongókat lelombozó Marsi Anikót a Borsonline.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: