DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Exkluzív F1-es divatbemutató Mexikóban

A Mexikói Nagydíj visszatérését nemcsak a pályán, hanem a kifutón is megünnepelték a pilóták. Pénteken ismét jótékony célból vonultak fel az Amber Lounge divatbemutatóján.

A Sonia Irvine által szervezett este egyik legjobban várt pillanata az volt, amikor Roberto Merhi, Adrian Sutil, Stoffel Vandoorne, Pierre Gasly, Raffaele Marciello, Jordan King, Jolyon Palmer és Carmen Jorda sétált végig a kifutón. Hozzájuk csatlakozott Eric Boullier felesége, Tamara is. A modelleket és a versenyzőket a Saks Fifth Avenue Mexico öltöztette föl. Az este házigazdái Marcela Cuevas divatkoordinátor és Madrazo Oscar modell voltak. A vendégeket John Martin svéd énekes és dalszövegíró, valamint Michel Zitron DJ szórakoztatta.

A luxus partin egy aukció is helyet kapott, melynek bevételét Sergio Perez alapítványa, a Foundation Checo Perez kapta meg. Ez a szervezet a nélkülöző mexikói gyerekeknek biztosít sportolási lehetőséget és fejlesztő programokat.

A több, mint 300 riporteren kívül részt vett az eseményen az egykori mexikói kosárlabdázó, Eduardo Najera, több színész és színésznő, köztük Miguel Rodarte, Nichole Galicia, Eddy Vilard, Sherlyn, Barbara Isla, Barbara de Regil, Alberto Guerra, Zuria Vega, Juan Gil, Javier Jattin, Roberto Palazuelos, a zenész Daniela Magun és Juan Solo, a producer Pedro Torres, a műsorvezető Renato Lopez és Scilla Ruffo di Callabria DJ is.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: