DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

A moziban is összecsap a McLaren és a Ferrari

Megkezdődött a forgatása annak a filmnek, ami az F1-es csapatfőnök Bruce McLaren életét hivatott bemutatni, és ami várhatóan 2016-ban kerül majd a filmvászonra, ezzel igazi kihívója lesz a Ferrari című filmnek.

Újabb izgalmas filmszezonnak nézhetnek elébe az autósportok rajongói, hiszen jövőre a jelek szerint két nagy F1-es legenda életét mutatja majd be két különálló film. Az már korábban nyilvánosságra került, hogy Michael Mann rendezésében zajlanak az előkészületei a Ferrari című játékfilmnek, ami Christian Bale főszereplésével a maranellói istálló alapítójának, Enzo Ferrarinak az életét mutatja be.

Dppi_00001278_074 másolata



De ahogy a pályán is ősi riválisa a Ferrarinak a McLaren, úgy most a mozivásznon is kemény kihívóra akadtak az olaszok, hiszen szintén 2016-os megjelenésre készül a McLaren című alkotás, amit Roger Donaldson rendez. A Bruce McLarenről szóló mű a Ferrarival ellentétben dokumentumfilm lesz, ám ezen kívül nem sok információ szivárgott ki a készülő projektről.

Donaldson neve garancia lehet a sikerre, hiszen az ő legendás alkotása A leggyorsabb Indián című film, ezen kívül pedig főként thrillerjeiről vált híressé.

A Ferrari és a McLaren jelenleg a versenypályán nem ellenfelei egymásnak, de ősi harcuk jövőre már biztosan egy új fronton, a jegyeladásokban is zajlik majd. 

Dppi_00000471_006

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: