Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

Bulvár hírek

Nekiment a busz, széttört a rajtlámpa

Bár versenyautók még nem is gördültek a pályára, mégis bizarr baleset történt csütörtökön a hockenheimi célegyenesben: egy autóbusz sofőrje úgy gondolta, még pont elfér a rajtlámpák alatt. Tévedett.

részletek

27 órán át versenyzett Szabó Krisztián

Teljesítette az új kihívást hazánk legeredményesebb ralikrosszosa. Az Audi támogatottja az Elanor vitorlás fedélzetén vett részt sikerrel az 51. Kékszalag Nagydíjon.

részletek

Egy vagyont veszíthet Daniel Ricciardo

A Renault pilótáján több mint tíz millió fontot szeretne behajtani korábbi tanácsadója, aki most már jogi útra terelte az ügyet - Ricciardo szerint nincs alapjuk a vádaknak.

részletek

Jeremy Clarkson csúnyán leszólta az F1-et

„Mind elmehetnek a p***ába” – ez a mondat kiválóan összefoglalja a tévés éles kritikáját a sportról. Jutalmazná a veszélyes versenyzőket, példát pedig a krikettből venne.

részletek

Szujó: Kevesen értenek hozzá ennyire

Az M4 Sporttól távozó kommentátor már el is kezdi írni a könyvét, amelyben előhúz régi történeteket a bokszutcából - a csatornával kapcsolatos szakítását egyelőre lehet, hogy nem írja meg.

részletek

Hajóra száll a ralikrossz-bajnok

Szereti az embert próbáló feladatokat Szabó Krisztián ralikrossz Európa-bajnok autóversenyző: egy vadonatúj versenyhajóval elindul a csütörtökön rajtoló 51. Kékszalag Nagydíjon.

részletek

Rasszizmust érez Hamilton körül a focisztár

A közönség a hazai hős győzelmét ünnepelte Silverstone-ban, de voltak, akik helyette a világbajnok brit voltát kérdőjelezték meg. A vitába még a visszavonult labdarúgó, Rio Ferdinand is beszállt.

részletek

Sajtó: Illegális bevándorlók a Ferrarinál

A Brit Nagydíjra érkező kamionok egyikében a hírek szerint potyautasokra bukkant a Ferrari. Óriási valószínűséggel ismét Calais-ben jutottak a járműre a bevándorlók, néhány éve a Pirelli járt így.

részletek

Norris apja is dúsgazdag, de nem beszél róla

A jövőre is biztosan McLarennél maradó újoncot, Lando Norrist egyértelműen abba a csoportba sorolják, amelynek tagjai tehetségük miatt jutottak el az F1-be: pedig az ő családjának is van mit a tejbe aprítani…

részletek

Wolff bevezette a meditációt a Mercedesnél

Kulisszatitkot árult el Toto Wolff: hogy a Mercedes dolgozóinak mentális teljesítménye tovább javuljon, bevezette a meditációt mind az 1000 munkatárs számára. Elmesélte, hogyan zajlott le az első alkalom 20 mérnökkel.

részletek

Ecclestone: Az életem adnám Putyinért

Már megszokhattuk, hogy Bernie Ecclestone mennyire szabad szájú, de legutóbbi nyilatkozata talán mindenen túltesz. Az orosz elnököt, Vlagyimir Putyint magasztalta, szerinte diktátorokra van szükség.

részletek

Verstappen: Nem vagyok én szupersztár

Alig néhány év alatt a Formula-1 egyik meghatározó alakjává vált, hatalmas rajongótáborral a háta mögött. A rivaldafényhez kicsi korától hozzászokott, de nem érzi, hogy a hírnév miatt változnia kéne.

részletek
Olvastad már?