Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

Bulvár hírek

Giovinazzi élete gólját lőtte - nem adták meg

Idén is megtartották a Nazionale Piloti és Albert herceg All Star-csapatának jótékonysági futballmérkőzését, melyen az F1-esek 3-2-es vereséget szenvedtek. Giovinazzi nagy gólt lőtt, de nem adták meg.

részletek

Letartóztatták a kétszeres Indy 500-győztest

Nem először vét a törvények ellen a korábbi szupersztár, Al Unser Jr, aki képtelen úrrá lenni alkoholproblémáin. Hétfő reggel ismét letartóztatták, megint alkoholos befolyásoltság okán.

részletek

Újra kórházba került Niki Lauda

A háromszoros Formula-1-es világbajnok tüdőtranszplantációból való felépülésében újabb visszaesés következett be. A 70 éves osztrák vesedialízisen esik át egy svájci klinikán.

részletek

Leclerc: A család fontosabb, mint az F1

21 évesen már a Ferrari pilótája: a laikus szemlélő azt gondolná, Charles Leclerc életében megszokta, hogy minden sikerül neki. Aki jobban képben van, tudja, hogy elveszítette édesapját és közeli barátját, Jules Bianchit.

részletek

Bottas: Nincs jobb hely, mint a szülővárosom

Valtteri Bottas mindig büszkeséggel nyilatkozik szülővárosáról, Nastoláról, és Nastola is szereti őt. Ha úgy alakul, támogatja a helyi gördeszkásokat, vagy épp tanórákat látogat.

részletek

Raikkönen: Nem izgat, mit gondolnak a finnek

Räikkönen őszintén beszélt kétlakiságáról, arról, mit érez Svájc és Finnország iránt, valamint, hogy mit tart fontosnak a gyermekei jövőjével kapcsolatosan, akik akár táncolhatnak is, ha úgy érzik.

részletek

Elvették a logóját a Haas főszponzorának

A Haas F1-es istálló főszponzora, a Rich Energy pert veszített egy kerékpárgyártó céggel szemben, miután az megvádolta a logójának ellopásával. El kell tüntetni az autókról az agancsos emblémát.

részletek

Hamilton autójával lepték meg a rákos kisfiút

Az ötszörös világbajnok hétvégi futamgyőzelmét a halálosan beteg Harrynek ajánlotta, aki korábban vette fel a kapcsolatot vele. Az egyszerre szívszorító és szívmelengető történet tovább folytatódott a Mercedes jóvoltából.

részletek

Különleges fogadalmat tett Kiss Norbi

„Idén minden Európa-bajnoki futamgyőzelmem és dobogós helyezésem után elültetek egy fát a kápolnai árvaházunk környékén, bízva abban, hogy a szezon végére létrejöhet egy kisebbfajta erdő.”

részletek

Hamiltont egy rákos kisfiú segítette lelkileg

Lewis Hamiltont a Spanyol Nagydíjon aratott sikerében egy nagybeteg gyermek inspirálta, akivel az interneten került kapcsolatba. Megfogalmazása szerint Harry volt a szellemi angyala.

részletek

Még idén jön a Schumacher-dokumentumfilm

Michael Schumacher születésének 50., és első világbajnoki címének 25. évfordulóján családja egy az életébe való különleges betekintésre adta áldását: a decemberben érkező film eddig nem látott felvételeket is tartalmaz.

részletek

Saját hamburgert alkotott Carlos Sainz

A McLaren spanyol F1-es pilótája nagy hamburgerimádónak tartja magát és össze is rakott egy saját burgert, amellyel elmondása szerint nagy sikert aratott a bakui hétvégén.

részletek
Olvastad már?