Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

Bulvár hírek

Egy dubaji hotelben várja a vírus végét Gasly

Nem akarta kitenni szüleit a kockázatnak, ezért nem utazott vissza hazájába a francia. Az Emirátusokban, egyedül várja a járvány lecsengését, sokat edz és időnként Leclerc-hez csatlakozik egy Call of Duty-partira.

részletek

Marko: Jobb lenne, ha Max elkapná a vírust

A Red Bull tanácsadója híres az erős kijelentéseiről, amelyek közé ma bejegyezhetjük a legújabbat. Szerinte Verstappen a világbajnoki küzdelemben előnyhöz jutna, ha most megfertőződne.

részletek

Hamilton: Imádkozom a családomért és értetek!

Elborzasztják a világban történő események a Formula-1 hatszoros világbajnokát. Arra kér mindenkit, ne legyen felelőtlen, és szigetelje el magát. Az önkéntes bezártságban érdemes a létünkön is elmerengeni.

részletek

Az Alpha Tauri csapatfőnökét is tesztelték

Olaszország kísérteties, egy lélek sincs az utcán – mondta a faenzai székhelyű istálló vezetője, Franz Tost. A csapattagok kalandos úton tértek vissza Olaszországba, ő az egyik utolsó gépet érte el.

részletek

Hamilton: Minden fejben dől el

Lewis Hamilton azt mondja, hogy ha mindenidők legjobbja akar lenni, akkor mindenidők legerősebb agyára van szüksége. Nem tudja még, hogy milyen lesz az öröksége, de sok mindent tenne a sportért.

részletek

Hamilton a „szemét” véleményektől védte magát

Lewis Hamilton saját elmondása szerint sokkal jobban érzi magát, mióta vegán lett és szerinte a szemétbe való azoknak a véleménye, akik azt mondják, ettől elveszíti az izmait.

részletek

Hamis képet mutat a Netflix Magnussenékről

Ellenségeknek tűnhet a Drive to Survive sorozat alapján a Haas két pilótája, pedig mi sem áll távolabb a valóságtól. Magnussen Grosjean feleségével és gyerekeivel is jóban van, közös programot terveznek.

részletek

Lewis Hamiltonra karantén várhat

A hatszoros világbajnok Formula-1-es pilóta a múlt héten Londonban vett részt egy jótékonysági rendezvényen, ahol koronavírussal fertőzött emberrel, a kanadai miniszterelnök feleségével érintkezett.

részletek

Önkéntes karanténba ment Alonso

A spanyol világbajnok nem elégedett hazája járványügyi intézkedéseivel, és arra szólított fel mindenkit, hogy kövessék példáját: zárkózzanak be két hétre otthonra, hogy megállítsák a vírus terjedését.

részletek

„A versenybírók vizsgálják a koronavírust”

Miközben mindenki tisztában van a világjárvány jelentette veszélyekkel, sokan egy-egy a koronavírussal kapcsolatos viccel próbálják oldani a hangulatot. A közösségi médiában többen is éltek ezzel.

részletek

Albon szíve eleinte a Ferrarié volt

Bő fél éve a Red Bull anyacsapatának pilótája, gyerekkorában azonban a vörös istálló és Michael Schumacher rajongója volt. A Ferrari ejtette rabul, végül az élet a Red Bull kötelékébe sodorta.

részletek

Így kívánnak boldog nőnapot az F1-esek

Lewis Hamilton a klímaváltozás ellen harcoló nőkkel, Valtteri Bottas új párjával, Romain Grosjean pedig a feleségével jelentkezett nőnapi posztjában a közösségi média felületein.

részletek
Olvastad már?