Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

Bulvár hírek

Vogel Adrienn elviszi egy körre szurkolóját

Habár közeledik a szezon vége pályán és raliban egyaránt, Vogel Adrienn azért az év második felében is tartogat meglepetéseket szurkolóinak: egyikük kipróbálhatja, milyen a navigátor helyén ülni.

részletek

Értelmi fogyatékosokat támogatnak Micheliszék

Több mint kétmillió forinttal segíti az ÉFOÉSZ Baranya Megyei Egyesületét Michelisz Norbert és a M1RA, valamint a Hyundai Magyarország és a pécsi Kart Aréna közös kezdeményezése.

részletek

Az F1 riportere nem érti a Hamilton-utálatot

A mai Formula-1-futamok szinte már elképzelhetetlenek lennének a Liberty Media riportere, Will Buxton nélkül, aki mindennek utána jár, és mindenkit zaklat lelkes kérdéseivel.

részletek

Ő lehet Charles Leclerc új barátnője

A hírek szerint a Ferrari F1-es futamgyőztese szakított eddigi kedvesével és már egy másik hölgynek adta a szívét - mutatjuk, hogy kiről is van szó.

részletek

Még sosem volt ilyen erős párosa az F1-nek

Bár az eredményeik sem rosszak, szórakoztatás és barátság terén mindenkit ver a már-már ikonikusnak számító Sainz-Norris duó. Ígéretes románc alakult ki közöttük...

részletek

Bottas a szakállról és a befogott szájakról

Egy játékos interjúban Valtteri Bottasnak a mondatokban hagyott üres helyeket kellett kitöltenie. Némely válasza vicces, mások kiszámíthatóak, de akad néhány igazán magas labda is a finn számára…

részletek

Második gyerekével Perez az F1-es élmezőnyben

Az Olasz és a Szingapúri Nagydíj között bővült Sergio Perez családja, hiszen fia, a kis Sergio után most megszületett kislánya, Carlota is. A mexikói életkorához képest kifejezetten jól áll gyerekek terén az F1-es mezőnyben.

részletek

Kiderült, mi áll Ricciardo szerződésében

Csillagászati alapfizetés és súlyos bónuszok: az F1-es kontraktusokat általában teljes titkolózás övezi, Daniel Ricciardo és korábbi menedzserének pereskedése során azonban nyilvánosságra hozták a számadatokat.

részletek

Schumacher esélyei korlátozottak

Hétpecsétes titokként őrzik Michael Schumacher pontos állapotát 2013-as, súlyos síbalesete óta. Franciaországi őssejtkezelése hallatán felcsillanhat a remény, de sajnos a lehetőségek korlátozottak.

részletek

Hamilton ideges volt, amikor jogsit szerzett

Az ötszörös világbajnokot az utóbbi években hidegvérű, megfontolt vezetéséről ismerhetjük, de egészen más lelkiállapotban volt, amikor vizsgát kellett tennie a közúti jogosítvány megszerzéséhez.

részletek

Egy ápolónő beszélt Schumacher állapotáról

A hivatalos csatornák továbbra is hallgatnak Michael Schumacher párizsi kezeléséről, a francia sajtónak azonban sikerült megszólaltatnia egy ápolónőt, aki látta a németet.

részletek

Todt meglátogatta Schumachert a kórházban

A korábbi csapatfőnök is ott volt Párizsban - az FIA elnöke Anthoine Hubert temetéséről érkezett meg a kórházba, ahova kezelésre szállították át Michael Schumachert.

részletek
Olvastad már?