Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

Bulvár hírek

Button párja ismét gyermeket vár

A 2009-es F1-es világbajnok és menyasszonya, Brittny Ward bejelentették: rövidesen kistestvére születik majd Hendrix Buttonnak – ráadásul ezúttal lány érkezik a családba.

részletek

Grosjean szuper boldog, ha magyar ételt ehet

Szakácskönyvet írt, ráadásul Magyarországon él a menedzsere, így természetesen a hazai gasztronómia is szóba került, amikor a Formula Podcast legújabb adásában a franciával beszélgettünk.

részletek

Sajtó: A járvány miatt nem műtik Schumachert

A legfrissebb lapértesülések szerint amíg nem csökken a pandémia miatti egészségügyi kockázat mértéke, addig biztosan nem végeznek őssejtkezelést a hétszeres F1-es világbajnokon.

részletek

Ricciardo speciális munkát végez otthon

A Renault ausztrál F1-es pilótája hazájában maradt, hogy minél joban tudjon edzeni - be is mutatta, hogy miket csinál, a gyakorlatok pedig egyáltalán nem számítanak szokványosnak.

részletek

Raikkönen: Gyerekekkel más az élet

A bulizós F1-es sztárból családapává érő finn beszélt a gyermekeivel töltött időről, Robin és Rianna gokartok iránti szenvedélyéről, valamint arról, félti-e őket a versenypályán.

részletek

Ismét műtét várhat Schumacherre

Olasz lapértesülések szerint újabb őssejtkezelésen fog átesni a hat és fél éve súlyos síbalesetet szenvedett hétszeres világbajnok. Az orvos szerint a cél a német idegrendszerének regenerálása.

részletek

Pornós lett a korábbi versenyzőnő

Renee Gracie évekig próbálkozott az autóversenyzéssel, ám amikor szakmát váltott, rájött, hogy ezzel mennyivel többet kereshet, úgyhogy azóta nem is foglalkozik a technikai sportokkal.

részletek

Ecclestone: Vége az F1-es sztárfizetéseknek

Az F1 korábbi nagyfőnöke szerint idén lezárul egy korszak, a globális krízis következményeképp a toppilóták mostantól kénytelenek lesznek jelentősen megvágott fizetést elfogadni.

részletek

Fiatal edzőtársat kapott Vogel Adri

Kilencéves szurkolójának szerzett felejthetetlen élményt Vogel Adri. A Roger Racing Team versenyzője múlt hétvégén a Tereprally Iskola és edzés a BIOEXTRÁVAL rendezvényen készült a szezonra.

részletek

Hamilton: Ledönteni a rasszista szobrokat!

Már szinte napi rendszerességgel hallatja a hangját a rasszizmus elleni küzdelem érdekében a hatszoros F1-es világbajnok, de a brit kormánynak is nekiment a koronavírus miatt.

részletek

Hamilton: Zaklattak és megvertek gyerekként

A világszerte zajló események feltépték a régi traumák sebét Lewis Hamiltonban. „Kezdem azt hinni, hogy a 2020-as lesz életünk legfontosabb éve” – mondta, nyomatékosítva, hogy ő nem fogja feladni a kisebbségek elnyomása elleni küzdelmet.

részletek

Ennyit mond Ralf Schumacher Michaelről

Sűrűn nyilatkozik az utóbbi időszakban a borászkodásba kezdő Schumacher-testvér. Várható volt, hogy egy interjúban előbb-utóbb rákérdeznek bátyja, Michael állapotára.

részletek
Olvastad már?