Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek

Bulvár hírek

A Netflix is harcba szállna az F1 jogaiért

Reed Hastings, a Netflix társalapítója, elnöke és vezérigazgatója elárulta, amennyiben eladnák a Formula-1 közvetítési jogait, elgondolkodna azok megvásárlásán.

részletek

Schumacher: Csodás lett a film!

Ralf Schumacher csak a napokban tudta végignézni a nemrégiben debütáló, testvéréről szóló Netflixes dokumentumfilmet. A volt autóversenyző egy interjúban méltatta a közel két órás alkotást.

részletek

Schumacher: A bajnok és az ember

Megérkezett a Netflixre a sokak által várt dokumentumfilm a hétszeres F1-es világbajnokról, mi pedig megnéztük és összeszedtük, hogy mi jó és mi nem annyira jó a közel kétórás alkotásban.

részletek

Hamilton: Amíg versenyzem, nincs gyerek

A hétszeres világbajnok szerint még Roscoe-ra is alig jut ideje – viszont elmondása szerint már aligha marad sokáig az F1-ben, sőt valószínűleg a világjárvány le is rövidítette a karrierjét.

részletek

Rajongótenger fogadta Sainzékat

Ahogy arra számítani lehetett, az Olaszországba érkező Ferrari-pilótákat egy hadseregnyi rajongó fogadta, akik sem vásárolni, sem közlekedni nem hagyták kedvenceiket. De vajon őrültebbek-e az olasz szurkolók, mint a hollandok? Lássuk.

részletek

„Minden nap hiányzik Michael”

Michael Schumacher körül síbalesete után nem sokkal elcsendesedtek a hírek, és azóta is a róla szóló információk elsősorban találgatások. Családtagjai a néma küzdelem után most szólalnak meg először.

részletek

Vettel: Mindenkinek joga szabadon szeretni

A 2021-es Magyar Nagydíj nem csupán arról marad emlékezetes, hogy az újraindítást követően Lewis Hamilton egyedül állt fel a rajtrácsra, Sebastian Vettel ugyanis gondoskodott róla, hogy a címlapra kerüljön.

részletek

Schumacher nem olvassa el Weber könyvét

Nemrég jelent meg a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher volt menedzserének új könyve, a legendás pilóta fia azonban elég határozott választ adott arra a kérdésre, hogy érdekli-e a kötet.

részletek

Tsunoda bútorvásárlással töltötte a szünetet

Magyarországról rögtön szimulátorozni ment, azóta pedig Olaszországban rendezte be a házát - a játszós szék a kedvence...

részletek

Állatkínzással vádolják a NASCAR-főnököt

Lemondott pozíciójáról a NASCAR Cup ügyvezető igazgatója: beosztottjai a médiából tudták meg, hogy állatkínzásért kell bíróság elé állnia.

részletek

Ezért nem láthatja exmenedzsere Schumachert

A hétszeres F1-es világbajnok német legenda egykori barátja, Willi Weber tudja, hogy hibázott a pilóta 2013-as síbalesetének napján, emiatt pedig a felesége, Corinna „kitörölte őt az életéből”.

részletek

Alonso: Nem jó, hogy Messi eligazolt

A kétszeres F1-es világbajnok szerint a spanyol labdarúgó-bajnokságnak rosszul jön egy ilyen sztár elvesztése arról is beszélt, hogy hogyan követte az idei olimpiát.

részletek
Olvastad már?