DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Visszatért a motorkerékpár-piacra a legendás Can-Am

Az Origin és a Pulse innovatív elektromos hajtásával, trendi külsejével akarja újrapozícionálni a jelenleg quadok, homokfutók és trike-ok terén világhírű márkát.

A legendás Can-Am enduro és krosszmotorok születésének ötvenedik évfordulójára a márka visszatér a motorkerékpár-piacra. Az Origin és a Pulse innovatív elektromos hajtásával, trendi külsejével akarja újrapozícionálni a jelenleg quadok, homokfutók és trike-ok terén világhírű márkát. A két elektromos terepmotor mellett a jet-ski-piacon világelső Sea-Doo márkánál sem marad el az innováció: a Sea-Doo Rise a vízen sikló szárnyas deszkák piacán kavarja fel az állóvizet. 

- A Can-Am bemutatja a Can-Am Origint, egy „kettős célú” motorkerékpárt, amely éppolyan alkalmas terepre, mint közútra, és a Can-Am Pulse-t, a tökéletes motorkerékpárt a városon belüli és onnan történő utazásokhoz.

- A Sea-Doo egy teljesen új elektromos „szárnyashajó-deszkával”, a Sea-Doo Rise-zal emeli a szintet a vízisport-iparban.

A BRP büszkén jelenti be, hogy amellett, hogy meglévő termékcsaládjainak villamosításán dolgozik, megragad minden lehetőséget, hogy új piacokra is lépjen forradalmian új elektromos termékeivel. 

Can_AM_7_article



A motorkerékpár-örökségére építve a BRP megváltoztatja az erőviszonyokat, és utat nyit a motorosok és az elektromos járművek szerelmeseinek új generációja előtt. Mindhárom termék 2024 közepén lesz elérhető.

„Ma innovációs történetünk új magasságokba emelkedik a piacformáló elektromos termékek bemutatásával, amelyek fokozzák a fogyasztók élményét az úton és a vízen” – mondta José Boisjoli, a BRP elnök-vezérigazgatója. „Fél évszázaddal ezelőtt a Can-Am győzelmet aratott a pályán és az erdőben, ma pedig egy új örökség veszi kezdetét. A Can-Am Originnel és a Can-Am Pulse-zal, elektromos kétkerekű családunk első két modelljével arra készülünk, hogy visszaszerezzük motorkerékpár-örökségünket azáltal, hogy izgalmas vezetési élményeket készítünk egy teljesen új generáció számára.”

2

Boisjoli úr hozzátette: „A Sea-Doo Rise programmal a BRP kihasználja szakértelmét, hogy egy kiaknázatlan piaci kategóriát kezeljen, és a vállalatot a jövőbeni növekedés érdekében pozícionálja. Elhatároztuk, hogy kulcsszerepet vállalunk a szárnyashajózási vízisportágak növekedésében és demokratizálásában. Valódi BRP-módra olyan terméket terveztünk, amely könnyen használható és minden képzettségi szinthez adaptálható, ezáltal elérhetővé téve a víz fölé való emelkedést mindenki számára.”

A Can-Am és a Sea-Doo magyarországi importőr cége, a Jet Power Hungary Kft  (www.jetpower.hu) kommunikációs igazgatója Bóday Pál elmondta: "bár az új motorokat élőben sajnos még nem lehet megtekinteni, új, európai színvonalú bemutatótermünkben már külön helyiséget alakítottunk ki az érkezésükre várva, hiszen a motorkerékpár-piacra lépve egy új vevőkört szeretnénk magas színvonalon kiszolgálni. A közel negyed évszázada magyarországi importőri feladatokat ellátó Jet Power Hungary szóvívője hangsúlyozta: "A BRP csoport többi márkájához hasonlóan a Can-Am motorkerékpárok üzemeltetésére, szervizelésére is speciális oktatással készülnek a műszaki kollégák, akikre nagyon büszkék vagyunk, hiszen anyacégünk és ügyfeleink szerint is a BRP termékeihez a világ legjobban értő specialistáiról van szó, és ez így lesz a Can-Am motorkerékpárok esetében is."

A BRP 2022-es modelljeiről itt található információ!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: