DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

A 120. szülinapjára készülő Harley-Davidson rajongói a bűvös szám jegyében jótékonykodnak

Különleges szülinapi buli helyszíne volt a Harley-Davidson budapesti bázisa. A tulajdonos Hankó Ákos jelenlétében, a Motorokkal az Állatokért harley-s csapata 120 doboz macskaeledellel ajándékozta meg a 120. szülinapjára készülő legendás márka hazai szentélyében a Kiss Norbi autóversenyző nevével fémjelzett kápolnai Macskaárvaház Alapítványt. Az akció – mint kiderült – csak a kezdet: a Harley szülinapján a márka hazai rajongói újabb jótékonysági akciókra készülnek.

2023-ban ünnepli a 120 éves születésnapját a Harley-Davidson. Ennek apropóján találkozhatunk a Motorokkal az Állatokért csapat tagjaival július 26-án a Harley-Davidson Budapest bázisán. 

A 2021. decemberében megalakult motoros állatbarátokat az első pillanattól jó szívvel fogadta Hankó Ákos, a Harley-Davidson Budapest tulajdonosa. Ahogy múltak a hónapok, a srácok és a bázis között egyre szorosabb barátság alakult ki. Ez nem is csoda, hisz ennek a kapcsolatnak két alappillére az állatok és a motorozás szeretete. Ebből is látszik, hogy igaz a mondás, a Harley-Davidson nem csupán egy motormárka, a Harley-Davidson egy életérzés. 

Nem titok, ennek a folyamatnak az elindítója Bóday Pál, a Macskaárvaház Alapítvány elnöke volt, aki bemutatta a csapatot a nagy nevű motorgyártó cég budapesti bázisa vezetőségének, így teljesen érthető, hogy a Motorokkal az Állatokért csapata is kiemelten figyel a Macskaárvaház mindennapjaira. A 120-as a varázsszám.



Rádi Károly, a Motorokkal az Állatokért Mozgalom vezetője elmondta: „A szükség nagy úr. 2023 a jubileumi év, de nem tudtunk addig várni, mert most van szükség a segítségünkre, ezért egy kicsit előre szaladunk az időben és 120 doboz macskatápot, 120 liter macskaalmot ajándékozunk a Macskaárvaház lakóinak. „Jó szóval oktasd, játszani is engedd…”, mondja a költő. Nagyon fontos az egészséges táplálkozás, de a kiegyensúlyozott élethez szükség van mozgásra, kikapcsolódásra, játékokra az állatoknak is. Ezért a minőségi macskatáp mellé 120 darab tömör, pattogó gumilabdát is ajándékozunk a négylábú otthon lakóknak, tudván, hogy a macskák játékos teremtmények, ezáltal próbálunk örömet szerezni nekik. Nem ez volt az első alkalom, hogy a Macskaárvaháznak segítséget nyújtottunk. „

„A tavasz folyamán Bóday Pali barátunk kérésére már adományoztunk egy mobil kennelt az állatoknak és a fővárosban támogatói könyvvásár szervezésével próbáltunk segíteni a működési költségek anyagi támogatására. Minden alkalommal elmondjuk, mozgalmunk nem gazdasági alapokon működik. Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy bankszámlaszámunk sincs. A macskatápot egyik alapító tagunk vásárolta meg, a gumilabdákat pedig Bregócs Edina, szintén a mozgalom egyik alapító tagja ajánlotta fel” – mondta el Rádi Károly.

Nagy öröm önzetlen összefogásokról beszámolni. Egy hatalmas, földrészeken átívelő hírnevű cég, mint a Harley-Davidson egy nem régen alakult állatszerető motoros csapat és egy évek óta szomorú sorsú állatoknak otthont adó alapítvány találkozott a virtuális 66-os úton a Harley-Davidson Budapest bázisán. Bízzunk benne, hogy ezen út minden leágazásánál hasonló események színhelyeit találhatjuk majd.  

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: