DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Átadták az AMTS 2022 nyereményautóját

A 101 EV Park Gyömrői úti bemutatótermében vehette át szerencsés új tulajdonosa a 2022-es AMTS nyereményautóját. A 2010-es, 2014-es, 2015-ös, 2016-os, 2017-es, 2018-as, 2019-es, 2020-as és 2021-es évhez hasonlóan ismét egy autó volt a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, melyet a májusi időpontban megvalósult rendezvény keretei között sorsoltunk ki a korábbi jegyüket megtartó, valamint új belépőt vásárló látogatóink között.

Az autót természetesen ezúttal sem a show ideje alatt, hanem még idén januárban, a Westend Bevásárlóközpontban felállított autóépítő arénában alakítottunk át nyilvánosan, mindössze négy nap leforgása alatt. Az egyedi roadster - egyben az AMTS első japán építése - az egyik legimpozánsabb darab lett az eddigi nyereményautók sorában, rengetegen indultak is érte az online formában lebonyolított játékunk keretei között.

25_1657838611_resize



A nyereményautón ezúttal is szinte minden fő momentum átalakult, az idei designt azonban "a kevesebb néha több" irányvonala határozta meg. Az autót igyekeztünk lehetőség szerint eredeti stílusában megtartani, a kasztni gyárilag is tökéletes vonalait ezúttal egy első és hátsó spoiler, valamint sportos küszöblécek egészítették ki. A stabilitásról - és persze az ültetésről - az ST állítható futóműve gondoskodik, a koronát pedig a TOYO abroncsokkal szerelt Japan Racing SL01 könnyűfém felnik teszik fel a külcsínre.

25_1657838505_resize

A Bara kárpitnak köszönhetően gyönyörű új bőrözést, a Hififutár / Grandvoice Audio / Gálffy Tuning triónak köszönhetően ütős hifi- és multimédia installációt kapott a beltér. Az autó színét pedig szokás szerint minőségi, három tónusú SAFEX fóliázással varázsolta újjá a Vill-Fény csapata, autentikus japán, driftautós motívumokkal díszítve.

Az AMTS nyereményautó célja minden évben a biztonságos és szakszerű tuning bemutatása is, így nem kérdéses, hogy a Mazdán történt változtatások mindegyike forgalmiba hivatalosan bejegyzett, szabályos átalakítást takar.

25_1657838574_resize

Az egyedi Mazda MX5 roadster szerencsés új tulajdonosa egy Dunaharasztiból származó fiatalember, Monostori Tamás lett. Tamás - aki egyébként szakmáját tekintve autószerelő - elmondása szerint pont egy hasonló jármű megvásárlását tervezte, többek között ezért is indult az AMTS nyereményjátékán. A Mazdát - az adminisztrációs körök lefutását, valamint némi technikai finomhangolást követően - hivatalosan egy napfényes júliusi csütörtök délelőttön vehette át, innentől pedig 100%-ban az Ő tulajdona: az AMTS szervezőcsapata az átírás, valamint az összes illeték költségét is állta.

25_1657838641_resize

Ezúton is sok örömteli kilométert kívánunk a nyertesnek a Mazdával, egyúttal pedig hatalmas köszönet illet még egyszer mindenkit, aki munkájával, segítségével bármit is hozzátett a 2022-es nyereményautónk megszületéséhez - a listát lásd a cikk végén!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: