DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 26. vasárnap
Egyéb

Magyarországon kezdik gyártani a CUPRA, teljesen új SUV modelljét

A CUPRA megállíthatatlan lendülete tovább folytató-dik, mivel a márka egy teljesen új SUV bevezetésével felgyorsítja elektromos palettájának bővítését, hogy a gyorsan bővülő kompakt SUV szegmensben teret hódítson.

A elektromos meghajtású SUV-t úgy tervezték, hogy kitűnjön magabiztos megjelenésé-vel, amely határozott érzelmeket és teljesítményt áraszt magából.

A CUPRA Magyarországon gyártott SUV-val bővíti kínálatát 2024-benA teljesen új, elektromos meghajtású SUV mintegy 4,5 méter hosszú lesz, ami lehetővé teszi a tervező és mérnök csapatok számára, hogy olyan járművet fejlesszenek ki, amely magába foglalja a CUPRA márka lényegét, miközben tökéletes arányokat kínál ahhoz, hogy rendkívül versenyképes legyen a kihívásokkal teli A-szegmensben.

A SUV a mHEV és PHEV hajtáslánc-technológiát integrálja; a plug-in hibrid változat egy új generációs PHEV technológiát használ, amely lehetővé teszi, hogy 100 km-t tisztán elektromos üzemmódban tegyen meg.

A vadonatúj, elektromos hajtású SUV az Audi Q3 Sportbackkel együtt Magyarországon, az AUDI győri gyárában készül majd 2024-től.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: