DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Ilyen még nem volt - INEOS Grenadier

Új márkát alapítani több mint merészség, kivéve, ha valami egyedi, különleges darab jelenti a majdani autószalon kínálatát. Miután a Grenadier esetében ezzel nem lesz probléma, a régi vágású, minden elektromos meghajtástól mentes terepjárók rajongói már dörzsölhetik a tenyerüket.

A modellt, amelynek gyártását hivatalosan csak jövőre indítják, a magyar közönség már megtapogathatta a Vadászati Világkiállításon. Az INEOS képviselőivel és termékszakértőivel való találkozás mellett a látogatók a járműbe ülve megtapasztalhatták azt is, hogyan egyesíti a Grenadier a praktikumot és a sokoldalúságot, amire egy tulajdonosnak szüksége lehet egy 4 x 4 kapcsán.

INEOS_Grenadier_2B_Tour__Barcelona02_resize



Az INEOS Grenadier masszív és kompromisszumok nélküli terepjáró, amelyet az alapoktól kezdve építettek, hogy megfeleljen a jövőbeni ügyfelek legszélsőségesebb igényeinek. Kifejezetten azoknak készült, akiknek szükségük van egy haszonelvű, kompromisszumok nélküli 4 x 4-re, mivel nagyon gondosan úgy van kialakítva, hogy azoknak szóljon, akik olyan autót szeretnének, amely nap mint nap hazahozza őket, bármilyen kedvezőtlen körülmények között.

INEOS_Grenadier_2B_Tour__Australia02-JPG_resize

A vidéken élők és dolgozók szempontjai a Grenadier korai fejlesztési szakasza óta a fókuszban vannak. A gyártó olyan autót akar a vásárlóknak adni, amely a mindennapi munkában állandó megbízhatóságot nyújt

A Grenadier ugyanazt a szerkezeti megoldást használja, mint a múlt ikonikus 4 x 4-esei; erős létravázas alváz, amely alumíniumpanelekkel ellátott acéltestet támogat, valamint állandó első- és hátsókerék-meghajtás. Itt nincs olyan légrugózás, amelyet ne lehetne egy dzsungel közepén rögzíteni; valójában a felfüggesztés mentes lesz minden elektronikus alkatrésztől a megbízhatóság és a könnyű hozzáférés érdekében.

INEOS_Hydrogen_Advocacy_Campaign_03_resize

A foglalási lehetőség szeptember 30-án nyílt meg az ineosgrenadier.com webhelyen a regisztrált Grenadier viszonteladók számára, október 14-én pedig mindenki más részére. A Grenadierek szállítása 2022 júliusában kezdődik, a márka magyarországi kereskedelmi partnere a Gablini lesz.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: