DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Először látható Budapesten az új INEOS Grenadier 4x4

Az új brit járműgyártó, az INEOS Automotive először mutatja be a Grenadier terepjárójának prototípusát Budapesten a Vadászati és Természeti Világkiállításon, amely október 14-ig tart.

A rendezvény látogatói az országban az elsők között láthatják a Grenadier-t, amely gyártását hivatalosan jövőre indítják. Az INEOS képviselőivel és termékszakértőivel való találkozás mellett a látogatók a járműbe ülve megtapasztalhatják, hogyan egyesíti a Grenadier a praktikumot és a sokoldalúságot, amire egy tulajdonosnak szüksége lehet egy 4X4 kapcsán. A Grenadier vasárnap lesz a megtekinthető a Gablinivel közös standon, mint az INEAOS első magyarországi kiskereskedelmi partnere.

INEOS Grenadier - Prototype 1_



Az INEOS Grenadier masszív és kompromisszumok nélküli terepjáró, amelyet az alapoktól kezdve építettek, hogy megfeleljen a jövőbeni ügyfelek legszélsőségesebb igényeinek. Kifejezetten azoknak készült, akiknek szükségük van egy haszonelvű, kompromisszumok nélküli 4X4 -re, mivel nagyon gondosan úgy van kialakítva, hogy azoknak szóljon, akik olyan autót szeretnének, amely nap mint nap hazahozza őket, bármilyen kedvezőtlen körülmények között.

A Grenadier ugyanazt a szerkezeti megoldást használja, mint a múlt ikonikus 4X4-esei; erős létravázas alváz, amely alumínium panelekkel ellátott acéltestet támogat, valamint állandó első- és hátsókerékmeghajtás. Itt nincs olyan légrugózás, amelyet ne lehetne egy dzsungel közepén rögzíteni; valójában a felfüggesztés mentes lesz minden elektronikus alkatrésztől a megbízhatóság és a könnyű hozzáférés érdekében.

INEOS Grenadier - Schoeckl prototype testing_

Az INEOS Automotive európai Értékesítési és marketingért felelős vezetője, Klaus Hartmann így nyilatkozott: „A vidéken élők és dolgozók szempontjai a Grenadier korai fejlesztési szakasza óta van a fókuszban. Arra fejlesztettük ki, hogy a mindennapi munkában legyen megbízható és nagyon várjuk, hogy bemutathassuk a Grenadier -t a Vadászat és természeti világkiállítás látogatóinak”

Az „Egy a természettel” című kiállítás az idei év legnagyobb természetvédelmi eseménye. A látogatók a mintegy ezeréves hagyománnyal rendelkező halászatról és vadászatról is szerezhetnek ismereteket, valamint az előadások olyan témákról is szólnak, mint lovasok, solymászok, íjvadászok és kutyás vadászok.

A foglalási lehetőség szeptember 30-án nyílt meg az ineosgrenadier.com webhelyen a regisztrált Grenadier viszonteladók számára, október 14-én pedig mindenki más részére. A Grenadierek szállítása 2022. júliusában kezdődik. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: