Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda
Autó

AMTS: Sebestyén Péter és motorja is ott lesz

Az idei AMTS látogatói a találkozhatnak Sebestyén Péter sokszoros magyar bajnok gyorsasági motorversenyzővel, aki jelenleg a Supersport világbajnokság egyetlen magyar résztvevője.

A 27 éves versenyző 2018 óta indul a Supersport-világbajnokságon (WorldSSP). Korábban egy angol csapat, a PTR zászlója alatt már sokszor végzett az első tízen belül, majd tavaly a teljes mértékben magyar tulajdonú OXXO Hungary Yamaha-TothTeammel az egyik futam során a hatodik helyen ért a célba, a szezont a 13. helyen zárta.Júliustól pedig már világbajnoki csapatban folytatja a pályafutását: a HUMDA (Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt.) közreműködésével a Supersport-világbajnokság motorversenyein kimagaslóan szereplő Bardahl Evan Bros csapatát erősíti.

Sebestyén Peti az AMTS  pénteki, szombati és vasárnapi napján is megtalálható lesz saját standján ("G" pavilon 8. stand) , ahol Yamaha R6-os edző motorját is megnézhetik a látogatók, 12:00-16:00 között. Találkozz Te is a bajnokkal augusztus 27-29. között Budapesten a Hungexpón, a 15. jubileumi Automobil és Tuning Show keretei között!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: