DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Régen az autóreklámok is menőbbek voltak

Az ember néha hajlamos úgy gondolni, hogy régen minden jobb volt, a Peugeot legendás reklámjait látva viszont ez lehet tényleg igaz. Annak idején igazán látványos filmekkel adták el a termékeiket.

Az igazán nagy autórajongók valószínűleg tisztában vannak a régi, ám annál emlékezetesebb autóreklámokkal. A franciák például nagyon is tudták, hogyan kell megnyerni a közönséget, ha bevezettek egy új modellt, a Peugeot pedig fantasztikus tévé reklámokat készített. Bár egyik sem volt egy percnél hosszabb, mégis valahogy mindig sikerült látványosnak és figyelemfelkeltőnek lenniük.

A 405-ös reklámja például mai napig sokak egyik kedvence, az ismert típussal konkrétan még a tűzön is áthajtottak, ami tagadhatatlanul lenyűgöző volt.

 

Hasonló a helyzet a 206-os esetében. Itt a helyszín India volt és egy fiatal srác, aki mert nagyot álmodni. Sajátos eszközökkel addig-addig faragta az autóját, amíg végül olyan lett a formája, mint a reklámban szereplő álomautónak. Bár valóságalapja ugyan nincs a filmnek, ettől függetlenül felkeltette az emberek érdeklődését.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: