DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Új nyári Goodyear abroncs kisteherautókra

A Goodyear bemutatta az EfficientGrip Cargo abroncs utódját, kibővítve ezzel kisteherautóknak kínált termékportfólióját. Az EfficientGrip Cargo 2 tartósabb futófelületet és nedves utakon jobb teljesítményt biztosít.

A Goodyear bemutatta az EfficientGrip Cargo abroncs utódját, kibővítve ezzel kisteherautóknak kínált termékportfólióját. Az EfficientGrip Cargo 2 tartósabb futófelületet és nedves utakon jobb teljesítményt biztosít.

„Az EfficientGrip Cargo 2 új nyári abroncs a gyors növekedést mutató kisteherautó-szektor fogyasztóinak igényeire szabva” – mondta Piotr Nagalski, a Goodyear Europe marketingigazgatója.

Az új futókeveréknek köszönhetően az abroncs futófelülete ellenállóbb a magas hőmérséklettel és a kíméletlen útviszonyokkal szemben, ezáltal elődjéhez képest összességében 38%-kal[1] tartósabb. Az új tapadásjavító gyanta nedves útfelületen fékezve elősegíti a futókeverék deformálódását, ezáltal a hatékonyabb fékezést, valamint az EfficientGrip Cargo abroncshoz képest 8%-kal[2] rövidebb féktávolságot.



„A fogyasztók egyre gyakrabban választják az e-kereskedelmi megoldásokat, a vállalkozások pedig ehhez igazítják ellátási láncaikat és „last mile delivery” rendszereket alakítanak ki” – folytatta Nagalski. „A Goodyear abroncsai az európai piacon legnagyobb számban értékesített kisteherautók közül tízből nyolcra felszerelhetőek, így jó helyzetben vagyunk, hogy lefedjük a piacot. Az új nyári abroncsunk fontos újdonság kishaszon-gépjárművekre szánt termékportfolóiónkban.”

A Goodyear kisteherautókhoz kifejlesztett termékportfóliója magában foglalja az UltraGrip Cargo téli abroncsot és a Vector 4Seasons Cargo négy évszakos abroncsot is.

Az EfficientGrip Cargo 2 versenyképes termékvonala 23 tételt tartalmaz, melyek 2020 decembere és 2021 októbere között kerülnek bevezetésre 14-17”-os méretekben; valamennyi abroncs elektromos járművekre is felszerelhető. 



[1] Belső teszt; elődjéhez, az EfficientGrip Cargo abroncshoz viszonyítva

[2] Belső teszt; elődjéhez, az EfficientGrip Cargo abroncshoz viszonyítva

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: