Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 8. hétfő
Autó

Öthengeres szívvel mutatkozik be a Formentort

A CUPRA Formentor, az első, egyedülállóan a márkának kifejlesztett jármű, a CUPRA 3. évfordulójára a CUPRA Formentor VZ5 világpremierjével lép a következő szintre.

Öthengeres szívet párosít a nagy teljesítményű CUV-hoz, még nagyobb dinamizmust, valamint még kifinomultabb és exkluzívabb élményt nyújtva. A CUPRA Formentor VZ5 célja egy még egyedibb ajánlat elérhetővé tétele.

CUPRA-Formentor-VZ5_01_HQ_resizeA CUPRA Formentor már a CUPRA DNS-ének manifesztuma, amelyet úgy terveztek és alkottak meg, hogy olyan ikonikus modell legyen, amely ötvözi az innovációt, valamint az intuitív és dinamikus vezetési élményt. A Formentor VZ5 átlépi ezen attribútumokkal a határokat.

„Amikor a CUPRA 3. évfordulóját ünnepeljük, a Formentor VZ5 az elismert öthengeres benzinmotor használatával teszi emlékezetessé ezt az alkalmat, amely a nagy teljesítményét még kifinomultabb külsővel ötvözi annak érdekében, hogy a jármű az autók rajongóinak a maximális teljesítmény kifejezője legyen, - mondta Wayne Griffiths, a CUPRA és a SEAT elnöke.

A CUPRA Formentor VZ5 sportos formája a hátsó részre helyezett vizuális hangsúly és a motorháztető hossza kiemeli dinamikus arányait, és a szoborszerű forma alatt az öthengeres 2,5 literes TSI motor lapul, amely 390 lóerőt (287kW) és 480Nm nyomatékot szállít. Egy motor, amely maximalizálja az izgalmat a volán mögött.

Tökéletes eszköz arra, hogy a CUPRA 3. évfordulóját önálló márkaként ünnepelje, és folytatva a munkát ösztönzést jelentsen a CUPRA DNS-t magukénak tudó járművek létrehozására. Olyan járműveket megépítésére ösztönözzön, amelyek sokféleséget kínálnak, és függetlenül attól, hogy Ön rajongó vagy minden nap minden helyzetben kívánja vezetni, egyformán kívánatosnak találja.

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?