Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 26. kedd
Autó

A tökéletes SCALA már Magyarországon van

Különleges ajánlatot kínál a ŠKODA a hazai vásárlóknak, ugyanis most Porsche Bónusz finanszírozással már akár 5 686 000 Ft-tól elérhető a ŠKODA SCALA Perfect, a márka kompakt modelljének legújabb akciós modellje, amely különleges felszereltségével nagyszerű ajánlatnak számít a magyar piacon.

2019-skoda-scala-rev-8_1600x0wA SCALA Perfect modell az Ambition felszereltségre épül, de azon felül tartalmaz még multifunkciós bőr kormánykereket és fűthető első üléseket. Ugyanakkor most a ŠKODA SCALA Perfect modellként kedvezőbb áron érhető el, mint a normál Ambition felszereltségű változat, amelynek egyébként 6 850 930 Ft-tól indul az ajánlott fogyasztói ára.  Magasabb felszereltség, alacsonyabb áron.

A SCALA dizájnját tekintve sem lehet ok a panaszra: orrészének ékköve, a tompított LED fényszóró biztosítja az egyedi megjelenést, teljesen újragondolt, markáns hűtőrácsa pedig vonzza a tekinteteket az utakon. Perfect felszereltségben pedig a 16” könnyűfém keréktárcsák is hozzájárulnak ahhoz, hogy nehéz legyen szem elől téveszteni a SCALA-t. Új dizájnnyelv, vezetői asszisztens rendszerek, stílus, praktikum és hatékonyság jellemzi a modellt.

*A ŠKODA SCALA Perfect modell indulóára: 6.185.450 Ft (motorizáltság: 1.0 TSI 110LE). A kedvezményes ár Porsche Bónusz finanszírozással érhető el.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?