DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Rendőri kísérettel mehetett haza az M7-esen

Ilyen is van: a férfi a leállósávban próbált hazajutni vérző fejű gyermekéhez az M7-es autópályán, az intézkedő rendőrök pedig segítettek neki és "elvezették" Érdig.

A Bp-i Autósok Közössége számolt be egy hétvégi autós történetről:

"Feleségem hívott, hogy azonnal induljak haza, mert a kicsi (1,5 éves) fejéből dől a vér és mentőt hívtak hozzá! – írja Facebook posztjában a férfi.

“Szerencsére utóbb kiderült a kórházban, hogy nincs nagy baj! Elindultam Törökbálintról, de a Balatoni forgalom miatt állt az autópálya…. Gondoltam lesz ami lesz ijedten, óvatosan a leálló sávban hazamegyek. Szerencsére találkoztam két motoros rendőrrel akik éppen végeztek egy igazoltatással. Elmondtam nekik a sztorit remegő hangon. KÉRDÉS NÉLKÜL felhúzták a kesztyűt és a bukót, már indultunk is rendőri kísérettel Érdre. Még ők kértek elnézést a lehajtónál, hogy nem tudnak tovább kísérni! Hazaérve szerencsére már ott volt a mentő, persze a gyerek tiszta vér…. Egy perc múlva megérkezett a két rendőr is, hogy mostanra kapták meg az engedélyt, HÁTHA SEGÍTENI KELL MÉG VALAMIBEN! NAGYON NAGYON HÁLÁS VAGYOK A KÉT RENDŐRNEK A SEGÍTSÉGÉRT ÉS A MENTŐSÖKNEK A GYORS REAGÁLÁSÉRT!!!! Sajnos az országunk arról híres, hogy szidják őket ok nélkül!

Szerettem volna, ha mindenki megtudja milyen REMEK SEGÍTŐKÉSZ EMBEREK vigyáznak ránk! KÖSZÖNÖM AZ EGÉSZ CSALÁDOM NEVÉBEN!!!”



1713624_m1-autopalya

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: