DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Egy nap alatt összetörték az új Corvette-et

Minden autós rémálmát élte meg a napokban egy floridai férfi, aki 24 órával az új gépkocsija átvétele után már arról posztolt az interneten, hogy a vadonatúj járgány összetört.

Egy új autó vásárlása ritka élmény az átlagember számára, ezért a többségben ilyenkor ott motoszkál a gondolat, hogy csak nehogy valami sérülés érje az új szerzeményt. A Facebookon June Bug néven regisztrált floridai férfi számára ez a félelem valósággá vált, amikor alig egy nappal a szalon elhagyása után balesetet szenvedett.

Corvette-Crash_2_1-768x576



June dokumentációjának köszönhetően az egész vásárlási folyamat jól követhető a közösségi oldalán. A férfi április másodikán örömmel tette közhírré, hogy a Corvette C8-asa megérkezett a helyi kereskedésbe. Alig egy nappal később viszont már egy szomorú hangvételű bejegyzés jelent meg tőle, amiből kiderült, hogy vadiúj járgánya csúnyán összetört.

A Corvette egy Hyundaijal ütközött, amit June elmondása szerint egy ittas sofőr vezetett, akit a rendőrök azonnal bezártak. A jelentős anyagi kárral zárult balesetben személyi sérülés nem történt, és June számára némi vigaszt nyújthat, hogy az autó biztosítva volt. A férfi a sztorit egy újabb Facebook-bejegyzéssel zárta, amiben kijelentette, utálja az ittas sofőröket.

Corvette-Crash_6

A baleset előtt...

Corvette-C8-Crash-6

és utána.

Corvette-C8-Crash-2

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: