Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd
Autó

Egy LEGO, amit a Halálos iramban rajongói imádni fognak

Az izomautók szerelmesei és a Halálos iramban rajongók egyaránt fel fognak villanyozódni ettől az új készlettől. A LEGO Csoport és a Universal Brand Development bemutatta a magas oktánszámú világsiker franchise által inspirált első készletet: a lenyűgöző LEGO® Technic™ Dom Dodge Chargere szettet. A félelelmet nem ismerő utcai versenyző, Dominic Toretto legendás 1970-es Dodge Charger R/T autójának 1077 elemből álló másolata izgalmas és újszerű építési kihívást kínál a rajongóknak, miközben felkészülnek a Halálos saga legújabb – F9 – részére, ami 2021 áprilisában kerül majd mozikba világszerte.

De a szórakozás nem ér véget, amikor a kockás zászlót leengedik. Miután végeztek az építéssel, a rajongók kipróbálhatják Dom vagány kaszkadőrmutatványait és újrajátszhatják a merész és nagy sebességű üldözéseket a Halálos iramban filmekből. Amikor az utaknak pihenésre van szükségük, a modell kerékállványára támasztva büszke éke lesz a helyiségnek.

Dom kedvenc autójának hiteles másolata ugyanolyan valósághű részletekkel van tele, mint a filmekben. Csakúgy, mint az életnagyságú változatnál, a LEGO® Technic ™ Dom Dodge Chargerének motorháztetője kinyílik, hogy felfedje az ikonikus V8 motort. A rajongók úgy érezhetik, mintha ők maguk is ott lennének Dom mellett a garázsban és együtt szerelnék be a mozgó dugattyúkat, a dupla lengőkar-felfüggesztést, és a kerékcsavart legújabb szerzeményébe, hogy megmutassák az autó legizgalmasabb trükkjeit, és (persze) betegyék a nitro-palackokat a csomagtartóba. Arra az esetre, ha a dolgok túlforrósodnának, akkor a pilótafülkében is van tűzoltó készülék.

 A Halálos sorozat áltak ihletett 1:13 arányú LEGO® Technic™ Dom Dodge Chargere szettet 10 év feletti LEGO építők számára tervezték. A szettet március 30-tól lehet előzetesen megrendelni a LEGO.com weboldalon, 2020. április 27-től pedig megvásárolni a világ bármelyik pontján.

Samuel Tacchi, a LEGO® Technic ™ Dom Dodge Chargere szett tervezője elmondta: „A Halálos iramban franchise magas oktánszámú akciói világszerte megragadták az autórajongók szívét és képzeletét. Mindenkit szeretnénk inspirálni, tartozzon bármely korosztályhoz. Arra bátorítjuk őket, hogy fedezzék fel kreativitásukat és építsenek bármit, ami lelkesíti őket. Emellett azt is tudjuk, hogy a LEGO® Technic™ és a bombasiker Halálos iramban franchise rajongói imádják a menő autókat és az adrenalinnal fűtött szórakozást. Közös szenvedélyünk az Unviversal csapatával egészen összehozott minket, miközben azon dolgoztunk, hogy életre keltsük Dom Dodge Chargerét a legapróbb részletekig – ami így majd Halálos iramban rajongók és LEGO® Technic™ építők egész sorát inspirálja majd szerte a világon. ”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?