Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 1. csütörtök
Autó

AMTS 2020: Idén egy egyedi Porsche Boxster S kerül kisorsolásra

Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, március 22-én. A többéves hagyomány és a játék feltételei változatlanok, autó tekintetében azonban az AMTS történetének legkomolyabb nyereménye talál idén gazdára!

Ahogyan immáron 15 év alatt megszokhattuk, megszámlálhatatlan különlegességet és élményt ígér hazánk és a térség legnagyobb autós szezonnyitó rendezvénye, a 2020-as AMTS. A Hungexpón március 20-án elrajtoló show felhozatalában az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, színes motorsport események, valamint kortól és nemtől független családi programok is szerepelnek. Egy belépő áráért négy pavilon, valamint hatalmas szabadtéri terület kínálatában, a három nap alatt ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus rendezvényt, Off-Road Show-t és Drift versenyt láthatnak az odalátogatók, továbbá a Miss AMTS Szépségverseny látványvilága mellett idén egy egyedi sportautóval gazdagabban térhet haza valamelyik szerencsés látogató.

porsche_boxster_nyeremenyautoA tuningalapot egy 2002-es évjáratú Porsche Boxster S adja, melynek átépítési munkálatait az érdeklődők szeme láttára végzik ismét a WestEnd City Center alsó szintjén, a Millennium udvarban, január 30-tól. Szokás szerint a szakemberek ízekre szedik az autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, valamint a teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel teszik egyedivé.

Az autót a márciusi show bármely látogatója megnyerheti. A sorsoláson való részvétel feltétele akár egyetlen teljesárú, vagy családi jegyet megvásárlása, mellyel a rendezvény „G” pavilonjában nyereményszelvény váltható. Az ezen található három kvíz kérdés helyes megválaszolása után pedig már csak a vasárnapi sorsoláson kell izgulni!

amts_elo_autoepites_2019_fotok-1039

A korábbi években Volkswagen EOS, Scirocco, BMW Z4 és Audi TT, valamint Ford Mustang modelleket vettek kezelésbe a tuningmesterek. A lényeg a magas minőségű, típushoz gyártott módosításokban van, az élő átépítés pedig nemcsak közép-kelet-európai viszonylatban, hanem világszinten is kuriózumnak számít, hiszen egyrészt teljesen nyilvános, másrészt pedig mindössze 4 nap alatt megy végbe a teljes metamorfózis.

A január 30-án, 10 órától induló nyilvános átépítés helye, a WestEnd City Center bevásárlóközpont Millennium udvara, ahol egy mini-autókiállítás keretei között folynak majd a munkálatok, minden nap 19 óráig. A helyszínen többek között élőben lesz megtekinthető a vadonatúj Ford Puma, az új Audi Q3 Sportback, egy veterán hot-rod, egy formaautó és egy Super Enduro versenymotor. Az elkészült nyereményautót pedig február 3-án lehet megtekinteni ugyanitt, valamint a március 20-22. között az AMTS 2020 rendezvény G-pavilonjában.

A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén négy pavilont, egy jókora sátrat és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

fejlec_only_logos

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

- Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja

- Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása

- EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása

- Classic Automobil Show - restaurált klasszikus autók, veteránok

- Magyarok a világ járműgyártásában - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban

- DRIFT és GYMKHANA Bajnokság – A látványos autósportok exkluzív versenye

- OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán

- Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása

- Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása

- Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből

- SUV és Pickup Zóna – szabadidőautó kiállítás, az elérhető kínálat bemutatkozása

- Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak 

Az AMTS nyitva tartása:

március 20-21: 9:00-19:00 óráig

március 22: 9:00-18:00 óráig

További információk: www.amts.hu / www.facebook.com/amtsofficial

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?