DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 17. szerda
Egyéb

Az év legnépszerűbb autós videói (+18)

Sokkoló balesetek, női mellek: többszörösen indokoltnak érezzük a korhatárt Autó rovatunk évösszegzőjében, amelyben a Formula.hu legnézettebb videóit gyűjtöttük össze.

5. Te is le merted volna dudálni a rendőrt?

Az év legnépszerűbb autós videói közül a lista első szereplőjének antihőse egy rendőrkocsi volt, amely szabálytalanul vágott egy civil elé. A sofőr hangjelzéssel jelezte nemtetszését.

4. Kiesett a beteg a mentőből útközben (+18)

Egyenesen Oroszországból: egyes források szerint a férfi ittas volt és balhézott, ezért esett ki, mások szerint a mentősök hibáztak. Szerencsére csak némi zúzódás lett a baleset következménye.

3. Az M1-es autópályán fordult meg az opeles

A kis hazánkban készült meghökkentő videókat kifejezetten szeretitek. Az elképesztő jelenetet a zsámbéki lehajtónál rögzítette egy fedélzeti kamera.

2. Így néz ki egy meztelen nő az anyósülésen (18+)

Régi, de még mindig jó: 2016-ban közzétett pikáns autós videót leltek fel és kattintottak rommá oldalunkon az olvasók. Meg tudunk bocsátani érte…

1. Mentőautó ütötte el a gyalogost (+18)

A figyelmetlen gyalogosnak nem tűnt fel, hogy mindenki megáll a kereszteződésben, elgázolta a szirénázva érkező rohamkocsi. Tanulságos, de csak erős idegzetű olvasóknak ajánlott videót nézték meg a legtöbben az év során.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: