DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Ki állítja, hogy a Caddy nem lehet sportos?

A Volkswagen Haszonjármű formatervezőinek eredeti vázlatai betekintést nyújtanak, hogyan mutathat majd a teljesen új Caddy 2020-tól: egy dolog biztos, hogy egyetlen csavar sem maradt érintetlen. Mindazonáltal az új Caddy ismét referencia-járművé válik a kereskedelmi haszongépjárművek és a magánhasználatú családi MPV-k A szegmensében.

Korai karácsonyi ajándék: az új Caddy korai fejlesztésének első vázlatai azt jelzik, hogy a Volkswagen Haszonjárművek jövőbeli kisteherautója sok szempontból eltérő lesz jövőre. A Caddy dobozos kisteherautó-változatának rajzai hangsúlyozzák azt a tényt, hogy megújult önbizalommal lép be az egyébként kifejezetten funkcionális és praktikus járműosztályba. A vázlatok megmutatják a lehetséges konfigurációkat: minden különbözik, de mégis nagy teherbírású és nagy variálhatóságú, ami mindig is vonzóvá tette a Caddyt ügyfelei számára. Röviden: 100% új, 100% Caddy.

20191206_Caddy5_Press_Skizzen_007_Doki_small



A szegmens sportosabb karaktere is megjelenik, például a kissé lejtős tetővonalban. A művészien formázott, nagy oldalsó felületeken - az új Caddy karcsú, egy darabból álló formát mutat be. Feltételezhető, hogy a jövőben egyre több sport- és aktív szabadidős tevékenységet folytató ügyfél érdekes, praktikus alternatívának tekintheti majd az új Caddyt.

Látható, hogy az új Caddy Cargo verziója számos feltűnő részletével az aktuálisan gyártott kisteherautóra mutat. Ide tartoznak az erősebb függőlegesen elrendezett, vékony LED-es lámpák a hátulján. Ezek a személygépkocsi változatán is megjelennek. A koncepcióautó rajzai egy széles kilátást biztosító hátsó ablakot mutatnak, amely a személygépkocsi-változat egyik jellemző eleme. Az ügyfelek kívánságainak megfelelően az új Caddy kereskedelemben használt verziói lemezelt csomagtérajtóval is elérhetőek lesznek, és opcionálisan továbbra is kínálnak szárnyasajtókat.

A nagyobb kerekek, az egységes megjelenésű orr-rész és a LED-es lámpák, a keskenyebb hűtőrács és a nagyobb megjelenésű logó az áttervezett Caddy további formai elemei. Mindez annak a jele, hogy az új modell is azzal a céllal indul, hogy referenciaérték legyen kategóriájában.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: