DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Kiváló minősítést kapott a Wintrac Pro abroncs

Az Auto Bild Sportscars német autósmagazin nemrégiben végezte el éves téli gumiabroncs tesztjét, és a Vredestein Wintrac Prot nyilvánította az egyik legjobb modellnek. Az Apollo Vredestein igen nagy teljesítményű gumiabroncsa egyike volt annak a két modellnek, amelyek megkapták a rangos vorbildlich („kiváló”) címet.

Az Auto Bild Sportscar 10 darab 255/35 R19-es méretű gumiabroncsot vizsgált meg, amely során 14 próbát végeztek „havas”, „vizes” és „száraz” kategóriákban. A Wintrac Pro kiválóan jól teljesített a kezelhetőség és pályateszt-gyorsaság, illetve aquaplaning terén vizes felületeken. Az Auto Bild Sportscar szakértőit lenyűgözte „kimagasló teljesítménye havas és vizes utakon, az aquaplaning során tanúsított remek biztonsági tartaléka, precíz kormányozhatósága, nedves felületeken nyújtott rövid féktávja és száraz felületeken való stabil kormányozhatósága.” Összegezve tehát úgy találták, hogy a Wintrac Pro „kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a legmagasabb szinten.”

03-VR-Wintrac-Pro-Product-NR-7161



Az Auto Bild Sportscar autósmagazin novemberi számában megjelenő eredmények újabb elismerést jelentenek a Wintrac Pro gumiabroncsoknak, miután idén ősszel a német sajtó többször is elismerte a modellt. A gumiabroncs már korábban is az első hat között szerepelt az 53 modellt vizsgáló Auto Bild társmagazin téli gumiabroncs tesztjében, és bronz helyezést ért el az Auto Motor Sport és Autozeitung értékelésén.

A Wintrac Pro

A Vredestein Wintrac Pro rövid féktávot nyújt vizes utakon, elsőrendű tapadást biztosít kanyarodás során és kiváló irányíthatóságot még nagy sebességeknél is. Kiváló teljesítményét az intelligens lamella- és barázda-irányokkal ellátott mintázat, az optimalizált futófelület, valamint a nedves, havas és jeges felületeken való fékezéshez és kezelhetőséghez ideális fejlett futófelület-keverék teszi lehetővé.

02-VR-Wintrac-Pro-Product-NR-7159

A Wintrac Pro egy rangos bemutatón volt először látható a 2018-as kölni The Tire kiállításon, mint páratlan téli gumiabroncs nagy teljesítményű autókhoz, például a BMW 5 sorozathoz, az Alfa Romeo Stelvióhoz és a Volvo XC90-hez. Hatalmas sikert aratott az Apollo Vredestein nagy teljesítményű, 17”-es és nagyobb méretű gumiabroncsokra adott válaszaként.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: