DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Rajtra kész a vadonatúj Golf

Ha van olyan autó, amit az évtizedek bestsellerének lehet nevezni, akkor az a Golf, melyet világszerte a generációról generációra történő folyamatos fejlesztés alapozott meg. Két hét múlva, október 24-én a Volkswagen bemutatja az autó nyolcadik generációját a wolfsburgi világpremieren. Az autóban több digitalizációs és konnektivitási megoldás van, mint eddig valaha, rengeteg innovációval és rendkívül kifejező dizájnnal karöltve.

Az új modellben tovább tökéletesedtek azon tulajdonságok, amik a Golfot világszerte bestsellerré tették. Mindez az új és hatékony motorválasztéknak, valamint a tovább csiszolt, és nagyobb agilitást adó felfüggesztési technológiának köszönhető. Az új Golf1 a divatot is diktálja digitalizált és konnektivitás fókuszú belső világával, vezetést segítő rendszereivel, és az online alapokon nyugvó funkciókkal és szolgáltatásokkal.

DB2019AU01260_large_resize



A külső dizájn minden eddiginél dinamikusabb, és minden oldalról azonnal felismerhetővé teszi a Golfot. Belül a friss színek és szövetek, valamint az új digitális műszerfal határozzák meg az új kompakt modell megjelenését. A Golf legújabb generációja decemberben kerül a legelső piacok márkakereskedéseibe.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: