DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Az amerikai rajongók előtt is tiszteleg a Citroen

Az idén 100 éves Citroen a „Citroen Générations” című videósorozattal tiszteleg a világ legkülönbözőbb részein élő rajongói előtt.

20 éve minden év július 14-én, a híres Bastille Day felvonulás alkalmával legendás autóikban amerikai Citroen-rajongók özönlik el Manhattan utcáit. A centenáriumi évben ez kiváló alkalom arra, hogy a márka lerója tiszteletét odaadó tengerentúli hívei előtt. Ez az áprilisban indított „Citroen Générations” videósorozat legújabb részeiben meg is történik. Az első epizód New York-ban játszódik a Bastille Day idején. A másodikban a New Jersey-i Seligmann családhoz látogatunk el. Az apa, Howard volt az, aki annak idején a Citroen-rajongók július 14-i felvonulásait kezdeményezte. A sorozat utolsó részében visszatérünk Franciaországba a Lelièvre családhoz. Családi vállalkozásuk szimbóluma immár 4 generáció óta a Type H… 

Citroënes generációk_0917



Az újabb három történet a „Citroen Générations” első hét epizódjában megkezdett világkörüli út folytatása. A 100. születésnapját ünneplő Citroen a sorozattal rajongói előtt szeretett volna tisztelegni. Ők azok, akik mindennapi életükben, szokásaikban és nemzedékről nemzedékre átörökített szenvedélyükkel a márka történelmét ténylegesen írják.

Az autós hírek támogatója az Aquaprofit Zrt.

Aquaprofit_banner_728x90

A tanúvallomások a Citroen a szó nemes értelmében vett és büszkén vállalt populáris gyökereiről árulkodnak. Megannyi történelmi példa, melyen keresztül minden eddiginél jobban értelmet nyer a márka Inspired by You jelmondata.

A „Citroen Générations” valamennyi része elérhető a Citroen Origins virtuális múzeum oldalán: https://www.citroenorigins.hu/hu-en/node/81291

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: