DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Mindössze pár darab maradt az egyedi háromkerekűből

Idén Magyarországon már csak erősen limitált számban kapható a Can-Am különleges motorja, a Ryker, amelynek mindhárom kiviteléhez hozzájuthatnak a magyar vásárlók.

Hazánkban is nagy népszerűségnek örvend a Can-Am háromkerekű járműve, a futurisztikus kinézetű Ryker, amelyhez foghatóval szinte biztosan nem találkozhatunk az utakon. A típus az idei évben debütált a nagyközönség előtt, hazai arca pedig nem más, mint a kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző, Kiss Norbert lett.

 canam-ryker



Bóday Pál, a JetPower Hungary kommunikációs igazgatója elárulta, a termékkel elsősorban a fiatalokat és az örökifjakat célozták meg, ám meglepően nagy az érdeklődés a hölgyek felől is. Egyik vásárlójuk úgy fogalmazott, olyan ez az innovatív járgány, mintha egyenesen az űrből jött volna. Vezetési élménye semmihez sem fogható, ugyanis az autók nyújtotta stabilitást a motorokon élvezhető szabadságérzettel párosítja.

A jármű három kivitelben elérhető: 600 köbcentiméteres (47 lóerő), 900 köbcentiméteres (77 lóerő) és szintén 900-as Rally verzióban, ez utóbbi egy terepképes változat, amelyből idén már csak egy darab kapható. Árakról és egyéb információkról a hivatalos importőr weboldalán, a www.jetpower.hu-n tájékozódhatnak.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: