DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Nagycsaládos autó egymillió kilométer garanciával?

2019. július 1.-től a magyar állam autóvásárlási támogatást ad a legalább három kiskorú gyermeket nevelő családok részére. Íme a Toyota ajánlata.

2019. július 1.-től a magyar állam autóvásárlási támogatást ad a legalább három kiskorú gyermeket nevelő családok részére. Ha a család 5 millió forintnál drágább autót szeretne vásárolni, akkor a támogatás mértéke 2,5 millió forint, ha pedig az ár 5 millió forintnál alacsonyabb, akkor az állam 50 százalékkal segíti az autóvásárlást.

A támogatás minden 7-9 üléses új személyautóra érvényes, sőt a legfeljebb 2000 km-t futott, 12 hónapnál fiatalabb tesztautókra is. Az autóinak legendás megbízhatóságáról ismert Toyota kínálatában jelenleg 6 modell, a 9 személyes Proace Verso Combi és Proace Verso Shuttle, a 8 személyes Proace Verso Family, és a 7 személyes Proace Verso VIP, Prius Plus és Land Cruiser felel meg a kiírás feltételeinek, hamarosan pedig a 7 személyes Proace City is csatlakozik majd a kínálathoz. A gyártó prémium márkája, a Lexus kínálatában is akad egy modell, a 7 személyes Lexus RX L, amelyre igénybe vehető a nagycsaládos kedvezmény. A Toyota az említett modellek esetében az állami támogatást egyedi kedvezménnyel, kiterjesztett garanciával és finanszírozási ajánlattal egészíti ki, a Proace modellek esetén pedig az ügyfelek az 1 millió kilométeres garanciára is számíthatnak.

Toyota_Prius_Plus_1



A többgyermekes családok számára különösen fontos az autójuk megbízhatósága, nem véletlen hogy az e tekintetben is rendre első helyen végző Toyota és Lexus modellek hosszú ideje a családos vásárlók kedvelt választásának számítanak. A nagycsaládosok autóvásárlását támogató állami programban résztvevő autók esetén ugyanakkor a Toyota további kedvező ajánlatokkal gondoskodik a családok nyugodt és biztonságos autózásáról, így vételár kedvezmény mellett minőségi téli gumival szerelt kerékszettet, valamint plusz 2 év kiegészítő Extracare garanciát is biztosít a vásárlóknak. Ahogyan az alábbiakból kiderül, soha nem érte még meg ennyire 7-9 személyes Toyotát/Lexust vásárolni. A Toyota jelenlegi választékából az alábbi modellek felelnek meg a feltételeknek:

- Proace Verso Combi (9 személyes)

- Proace Verso Shuttle (9 személyes)

- Proace Verso Family (8 személyes)

- Proace Verso VIP (7 személyes)

- Prius Plus (7 személyes)

- Land Cruiser 150 (7 személyes)

- ezeken felül ősztől az akkor érkező vadonatúj Proace City 7 személyes változata is bekerül a programba

A Lexus kínálatából 7 személyes Lexus RX L modell elérhető a nagycsaládos autóvásárlási programban.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: