Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 19. szombat
Autó

Indul a DriveNow ingyenes reptéri transzfere Budapesten

Budapest július elsejétől csatlakozik mind a 12 európai nagyvároshoz, ahol a repülőtér elérhető a DriveNow szolgáltatásával. A transzfer ráadásul – több más metropolisztól eltérően – az év végéig semmilyen plusz költséggel nem jár, és egészen a terminálok bejáratáig el lehet vele jutni.

A DriveNow július 1-jével elindítja szolgáltatását, mellyel ki lehet jutni a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre. Ezzel Budapest csatlakozik másik 12 európai nagyvároshoz – úgy mint Lisszabon, Milánó, London vagy Berlin – ahol a prémium autómegosztó használatával kényelmesen lehet a repteret megközelíteni. A transzferszolgáltatásnak más DriveNow városoktól eltérően, év végéig nincs semmilyen plusz költsége, a bérlési díjon felül.

DriveNow_BMW_1series_Travel_Airport

A DriveNow Vecsésen alakította ki reptéri transzferparkolóját, ahonnan autóik leparkolása után azonnal prémium minibuszokkal szállítják a felhasználókat közvetlenül a Liszt Ferenc Repülőtér indulási szintjére, a két terminál közötti minibusz parkolóba.

A visszaúton a reptérre érkezett utasok telefonon (+36 70 374 6141) hívhatják a kisbuszt a terminálhoz, majd a vecsési DriveNow parkolóból rögtön át is szállhatnak az ott várakozó modellek egyikébe.

Mind a buszok, mind a DriveNow flottában elérhető nagyobb modellek – BMW X1, X2, vagy 2-es Active Tourer – lehetővé teszik, hogy akár családdal, barátokkal, vagy sok csomaggal is kényelmesen elérhető legyen a reptér.

A DriveNow a reptéri transzfer indítását követő egy hónapra, július végéig, az új regisztrációk mellé a megszokott 25 helyett 50 bónusz percet kínál.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?