DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Narancsfényezést kapott a hibrid Lexus LC sportkupé

A mutatós modellváltozat újabb példája annak, hogy a luxusautó-gyártó szakadatlanul törekszik az innovatív megoldásokra – ebben az esetben egy igazán eredeti fényezéssel és különleges textúrákkal.

Lexus_LC_500h_Matte_Prototype_1



A prototípus ‘Űr Narancs’ színben pompázik; ezt az árnyalatot az a narancsos tónus ihlette, ami naplemente idején ragyogja be a látóhatárt. Ez a látványos szín díszíti tehát az LC 500h karosszériáját, méghozzá matt kivitelben, és e kettős hatás még inkább kihangsúlyozza az autóból áradó erő érzetét, amit tovább fokoz a 21 colos keréktárcsák, a karbonszálas tető és az aktív hátsó légterelő félmatt fekete fényezése. Az ‘Űr Narancs’ szín a kabinban is visszaköszön: ez az árnyalat ad izgalmas kontrasztot a műszerfalnak, a kormánykeréknek és az ajtóbetéteknek.

Az LC 500h ‘Matt prototípusát’ a Lexus fejlett öntöltő multi-stage hibrid rendszere hajtja, ami továbbra is egyedi ajánlatnak számít a szegmensben. A Lexus népszerű öntöltő hibrid technológiája menet közben tölti az akkumulátort, így az autót sosem kell külső áramforrásról feltölteni. Ez a fajta hajtáslánc kimagasló hatékonysággal, csekély üzemanyag-fogyasztással, kis zajjal és rendkívül finoman működik.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: