DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

AMTS-játékunk nyertesei

A hétvégi Automobil és Tuning Show-n kiállítóként részt vevő Autósport és Formula Magazin több fotós nyereményjátékot hirdetett meg. Két játékosunk AFM ajándékcsomaggal, egy Magyar Nagydíjra szóló páros belépővel lett gazdagabb.

AMTS-en való jelenlétével kiadónk az idén 50 éves Michael Schumacher előtt tisztelgett, ebből az apropóból állítottuk ki a Ferrari F2004 replikáját, melynek eredetijével hetedik világbajnoki címét szerezte.

A Schumacher 50 évfordulóhoz kapcsolódott hétvégi játékunk is, amelyhez egy fotót kellett készíteni az AFM standján az F1-es replikával, majd Instagramon vagy Facebookon megosztani #FormulaAMTS2019 hashtaggel. A jutalom egy páros belépő volt a Magyar Nagydíjra, melyet Bodnár Dorina nyert meg. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@Formula.hu új Instagram-követői között Autósport és Formula ajándékcsomagot sorsoltunk ki, amely tartalma egy évkönyv, AFM előfizetés és póló. A szerencsés nyertes Pardi Gábor.

A kiállítás szombati napján Nagy Norbert dedikált standunkon. A #FormulaNagyNorbi hastaggel posztoló látogatók egyike szintén AFM ajándékcsomagot nyerhetett. A csomag nyertese Szőke Roland.

Nyerteseinket kérjük, hogy az editor@formula.hu email-címen vegyék fel a kapcsolatot velünk.

Gratulálunk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: