DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Képeken az új Volkswagen Golf

Ahogy eddig, úgy most sem kell arra számítani, hogy az új Volkswagen Golf világrengető megoldásokkal érkezik, de ennek a modellnek pontosan ez a vonzereje, hiszen megtartották régi jó tulajdonságait.

A Golf család a Volkswagen autógyártó mára ikonikussá vált modellje, melynek már a 8-as változatát készül kiadni a wolfsburgi autóóriás. A 8-as Golf egy kicsit kifinomultabb, egy kicsit másabb, mint elődje, formavilágát pedig – szerencsére – megőrizte a Volkswagen mérnöki csapata.



Az új modell 50 kg-mal könnyebbre sikerült, mint a 7-es verzió. A motorkínálat is változik, az eddig is használt verziók felújított változata kerül az új Golfokba, ugyanakkor érkezik egy Golf GTE Plug-in hibrid hajtású autó, mely 100 km-en 4,7 literes fogyasztásra is képes.

Az új motor mellé persze új váltó is dukál, s a hírek szerint egy hétfokozatú DSG váltóval érkezik majd a 8-as Golf. Az autó teljesen önálló parkolásra is képes, ezen felül pedig egy olyan slusszkulcsot kapnak az új modell tulajdonosai, melynek megtaníthatóak a különböző sofőrök vezetési szokásai, profilja.

A hírek szerint 2019 harmadik negyedévében érkezhet a 8-as Golf, mely minden bizonnyal csak ötajtós változatban lesz majd elérhető.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: