DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Ilyen a karma az M0-s körgyűrűn

Magyarországon is működik az égi igazságszolgáltatás: a magát „lúzerként” jellemző autós bosszankodva figyelte a leállósávban elszáguldó sofőröket. Amint bekapcsolta a kamerát, jött a sors keze…

„2019.01.16 a dátum, amit nem felejtek el. Drága édesapám, akinek Székesfehérvártól ecseteltem, hogy az M7-ről nem jó ötlet lemenni az M0-ra, úgy általában egy jó ideje, nem hitt nekem” – áll a Bp-i Autósok Közössége weboldalán Krisz, a főszerkesztő beszámolója. „Ő megtette, majd kb. 10 másodperc múlva 0-ra álltunk meg a kamionok tengerében. Ezt egy laza 2,5 órás araszolás követte, állítólag a sávok újraragasztása miatt, amit egyébként csúcsidőn kívülre terveztek, legalábbis ezt hallottuk a hírekben.”

„Miután leszögeztem, hogy többé nem ülök vele közös autóba, amennyiben szóba kerül az M0-ás és kezdett helyreállni a vérnyomásunk a megváltoztathatatlan tényt elfogadva, miszerint itt fogunk szenvedni órákat, jött a szokásos leállósávban való cselezés a renitensebb fajtájúaktól, amit megírom őszintén nem számoltam meg darabra, de csak heccből elindítottam a kamerát. Ekkor az össz, nyomorult, proletár kárörvendést, amit talán az egész lúzer kocsisor érzett, beteljesítette egy jókor megjelenő rendőrautó. Ettől függetlenül még egészen a 6-os útig szívtuk a f..t, tehát ettől nem lett jobb a sorsunk, de hát na… Köszönjük a szerveknek a minimál káröröm okozást, hiszen mi vagyunk úgyis az önkéntes rendőrök országa. Vagy nem???”

A videós bizonyíték az esetről:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: