DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 9. csütörtök
Egyéb

30. jubileumi Mazda MX-5 modell Chicago-ban

A Mazda Motor Corporation ma bejelentette, hogy a 2019-es Chicago-i Autószalonon tartja a 30. jubileumi Mazda MX-5 modell világpremierjét. A kiállítás 2019. február 9-én nyitja meg kapuit a nagyközönség számára. A Mazda MX-5-öt 1989-ben Chicago-ban mutatták be először, és hogy a gyár a kerek évfordulót méltón megünnepelje, egy limitált szériát bocsát ki, hogy különlegességet kínáljon a modell rajongóinak világszerte, akik ebben a három évtizedben a modell páratlan sikertörténetét támogatták.

A világ legnagyobb darabszámban eladott kétüléses sportautója (melyből több, mint 1 millió darab talált gazdára, ebből 350.000 Európában) szimbolizálja legjobban a Mazda autóépítési filozófiáját, és a fáradhatatlan törekvést, hogy élvezetesen vezethető autókat hozzon létre.

2018_MX-5_ROADSTER_SOFTTOP_RF_19CY_30th_SV_US_LHD_C07_EXT_SIDE_MOTIONA 30 év alatt egyedülálló európai rajongótábor alakult ki Izlandtól egészen Olaszországig, akik szenvedélyesen képviselik a “Jinba Ittai” (ló és lovas egysége) érzését, amely az MX-5 lényege a kezdetektől fogva.

A 30. jubileumi modell limitált kiadása a legfrissebb újdonság az egyre növekvő számú, egyedi MX-5 verziók közül.

30TH-1

MAZDA KIÁLLÍTÁS A CHICAGOI AUTÓSZALONON

Bemutató: Mazda MX-5 30. jubileumi modell (világpremier)

Eladásra kínált modellek: Mazda3, Mazda6, Mazda CX-9, Mazda CX-5, Mazda CX-3

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: