DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Auto Show Budapesten!

Szeretné 2018 autós újdonságait egy helyen megnézni? Érdekli egy instant körkép a hazai újautó-piacról? Akkor október utolsó hétvégéjén a Budapest Auto Show-n a helye!

Nem csak elhozzuk a legfrissebb újdonságokat (sok modell Párizs után nálunk látható először Magyarországon), de látogatóink többek között az Audi, Citroen, Cupra, Honda, Peugeot, Renault, Skoda, Suzuki és a Volkswagen modelljeit is elvihetik tesztvezetésre. Az elmúlt évek talán legnagyobb tesztvezetési lehetőségét kínáljuk majd.

budapest-auto-show 2018



Sőt, a kiállított autókon és a tesztvezetési lehetőségeken kívül is sok érdekes programmal készülünk ezen a hétvégén. Vezetéstechnikai szakértők mellett vendégünk lesz többek között Gyurta Dani, Iszak Eszti, Gianni és Keszthelyi Vivien, a világ egyik legfiatalabb női versenyzője is. A legszerencsésebb látogatók a Budapest Auto Show mindhárom napján egy-egy teljes szett Michelin-gumiabronccsal távozhatnak.

Izgalmasan hangzik, igaz?

Ha kíváncsi a legújabb modellekre, épp autóvásárláson gondolkodik, vagy csak egy szuper családi programmal dobná fel a szürke októbert, akkor ne hagyja ki ezt a remek alkalmat. Várjuk október 26 és 28. között a Millenárison!

Spóroljon időt, és előzze meg a sort a kasszánál. Váltsa meg már most belépőjét kényelmesen, online

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: