DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Az új BMW M2 Coupé Edition Black Shadow különkiadás

2017-ben a BMW M2 bizonyult a BMW M GmbH legsikeresebb élsportolójának, amelyből egy év alatt világszerte több mint 12 000 példány kelt el. A modellt övező világméretű népszerűség egy éjfekete különkiadás piaci bevezetésében teljesedik ki, még tovább nyomatékosítva a nagyteljesítményű kompakt sportautó lebilincselő menetdinamikáját.

Versenypályán tökéletesített járműtechnológiájának és kirobbanóan sportos megjelenésének köszönhetően a BMW M2 (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 8,5 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 199 gramm / km) rekord sebességgel érkezett fel a prémium kompakt szegmens trónjára. A BMW M2 Coupé Edition Black Shadow különkiadás exkluzív karosszériajegyekkel hangsúlyozza ki a kompakt méretű élsportoló kivételes menettulajdonságait, már 2018 áprilisától.

P90295640_highRes_the-new-bmw-m2-coup-_resize



Precíz irányíthatóságával és letaglózó erőtöbbletével a BMW M2 egy csapásra rabul ejti a vezetés szerelmeseit. 272 kW / 370 lóerő maximális teljesítményre képes, soros hathengeres benzinmotorjával, legendás hátsókerék-meghajtásával, valamint a motorsport élvonalában felhalmozott több évtizedes versenytapasztalatra épített futómű-technológiájával ráadásul a modell a hivatásos pilóták elismerését is elnyerte. Az élsportolóhoz az opcionális extrafelszereltség részeként a Drivelogic-kal dolgozó, hétfokozatú, duplakuplungos BMW M automataváltó is megrendelhető, amellyel a BMW M2 mindössze 4,3 másodperc alatt sprintel fel álló helyzetből 100 km/órás tempóra.

A BMW M2 roppant rövid idő alatt vált az ügyfelek és a rajongók kedvenc élményautójává, miközben újabb célcsoportokat is meghódított. A modell 2017-ben ünnepelte első teljes értékű piaci évét, amelyben rögtön a BMW M GmbH legsikeresebb élsportolójává érett: csak a tavalyi esztendőben több mint 12 000 példányban talált gazdára világszerte.

A BMW M2 Coupé Edition Black Shadow különkiadás exkluzív karosszériajegyekkel nyomatékosítja a kétajtós kompakt atléta erőtől duzzadó karakterét. A különkiadás kizárólag Sapphire Black metálfényezéssel válik elérhetővé, matt feketére fújt, 19” méretű, Y küllődizájnú könnyűfém keréktárcsákkal, amelyeken a két tengelyen eltérő méretű gumiabroncsok feszülnek.

P90295641_highRes_the-new-bmw-m2-coup-_resize

Az éjfekete fényezést és a sötét színű felniket szénszál-borítású külső visszapillantó-házak egészítik ki, amelyekkel párhuzamosan a BMW M hűtőrács-pár lamellái és az első kerékjárati ívek mögé integrált légkivezető nyílások is magasfényű feketében ragyognak. A szénszál-borítású diffúzor mögé épített sport kipufogórendszer fekete króm árnyalatú dupla ikervégződést visel, amely hamisítatlan stílusban erősíti tovább a BMW M2 Coupé Edition Black Shadow különkiadás motorsportos énjét.

A BMW M2 Coupé Edition Black Shadow különkiadás 2018 áprilisában válik elérhetővé.

Az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékeket a legmodernebb autók menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus tesztkörének mérései szerint számolták ki. Az adatok a gumiabroncs-típusoktól is függnek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: