DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Szerelmeseket keres a Toyota

Izgalmas felhívás jelent meg a korábban talán konzervatívabbnak tartott, mára azonban futurisztikus, trendi modelljei, környezetbarát hibrid technológiája, és a társadalmi felelősségvállalás legváltozatosabb területein kifejtett rendkívüli aktivitása révén fokozatosan valódi ’love-branddé’ váló Toyota magyarországi Facebook oldalán. A világ legzöldebbnek tartott autógyártója ugyanis szerelmeseket keres.

Persze nincs másról szó, mint arról, hogy a Toyota szeretne az eredetileg ugyan angolszász ünnepnek számító, mára azonban Magyarországon is rendkívül népszerű Valentin-nap alkalmából egy különleges élménnyel kedveskedni egy hazai párnak. A szerelmeseknek nem kell mást tenniük, mint a Toyota Hungary Facebook oldalán kiírt bejegyzésez kommentként odaírni párjuk nevét, akár néhány kedves sor kíséretében, és a vállalat jóvoltából megnyerhetnek egy vacsorát egy elegáns budapesti étteremben február 14-én. A nyertes pár akikért, az ország bármely településén lakjanak is, egy környezetbarát hibrid Toyota C-HR-t vezető sofőr érkezik majd, a kommentelők közül kerül kisorsolásra.

Toyota_Valentin_nap



“Jóllehet a Valentin-nap eredetileg valóban angolszász ünnep, az elmúlt két évtizedben hazánkban is rendkívül népszerűvé vált. Hitünk szerint ugyanakkor sosem lehet túl sok az alkalom az ünneplésre, amikor az ember ‘felbontja a ritka percek selyemszalagját’, és igyekszik örömet szerezni annak, akit szeret. Nincs ehhez persze szükség külön alkalomra, a legjobb, ha az ilyen apró megemlékezések, figyelmességek, érzéseink, szeretetünk kimutatása a mindennapjaink részét képezik. A nagy rohanásban azonban olykor mégis jól jön egy-egy emlékeztető, talán erre valók az ünnepek, legyenek azok hagyományosan hazánkban is ünnepeltek, vagy épp nemzetköziek. A Toyotánál ezért szeretnénk egy hazai Pár számára igazán emlékezetessé tenni a jövőhét egyik estéjét...történetesen a Valentin napot.” – fogalmaz Varga Zsombor, a Toyota és Lexus márkák magyarországi kommunikációjáért felelős vezetője.

A szakember azt is elmondta, hogy a vacsora során a Toyota egy további apró, de remélhetőleg emlékezetes meglepetéssel készül a szerencsés párnak, erről azonban csak aznap este hull majd le a lepel.

Amennyiben Ön is szívesen lenne az a szerencsés, aki a Toyota jóvoltából meglepheti kedvesét, nem kell mást tennie, mint ellátogatnia az alábbi linkre:

https://www.facebook.com/toyotahungary/posts/1228659507268039?pnref=story

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: