DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Elektromos Infinitik 2021-től

Az Infiniti 2021-től új járműveket vezet be elektromos motorokkal - jelentette be Hiroto Saikawa, a Nissan vezérigazgatója a Detroiti Autószalonon.

Az ügyfelek hasonlóan gyönyörűen megtervezett járműveket vűrhatnak, mint például a Detroitban bemutatott Q Inspiration tanulmányautó, amely megnyerte az idei autókiállítás EyesOn Design díjának a legjobb koncepció és legjobb belső design díjait. A dizájnon túl az Infiniti jelenleg erőátviteli rendszerének fejlesztésével teljesen új szintre emelkedik majd az elektromos vezetési élmény.

elektromos infiniti-2021



Az Infiniti, mint a  a Nissan prémium márkája, tisztán elektromos és e-POWER járművek kombinációját fogja kínálni, így bemutatva az alacsony kibocsátású járműtechnológia teljes skáláját.

Az Infiniti saját e-POWER technológiája egy kis benzinmotort tartalmaz, amely feltölti a nagy kapacitású akkumulátort, így nincs szükség külső elektromos töltőforrásra. Így biztosítva a hagyományos tankolás kényelmét, ugyanakkor ugyanazt a vezetési élményt nyújtva, mint egy tisztán elektromos jármű.

A hangsúlyt az alacsony károsanyag-kibocsátással járó technológiára helyezve az Infiniti a globális értékesítésének több mint felét elektromos járműveiből várja 2025-re. 

INFINITI - Q Insipration - Eyes on Design - IMAGE - 16 Jan 2018

Az INFINITI Q inspirációs koncepció ma a "Best Concept Vehicle" címet kapta, és a 2018-as é A Q Inspiration koncepció, az INFINITI jövőbeni formanyelvének és innovatív drivetrain designjének előnézete tegnap bemutatta világbemutatóját.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: