DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Jön a 3 üléssoros Lexus RX?

Hogyan lehetne még jobbá tenni a világ vezető prémium hibrid gyártójaként is ismert Lexus eddig is értékesítési csúcsokat döntő, egyik legnépszerűbb modelljét, az RX-et? Azzal, hogy még többet nyújt. A környezetbarát hibrid modelljei révén Magyarországon is elképesztően sikeres Lexus a 2017-es Los Angelesi Autószalonon bemutatja a hazánkban is slágermodellnek számító RX vadonatúj, három üléssoros változatát, a vadonatúj Lexus RX L-t.

Az idei év első 10 hónapjában magyarországi értékesítéseit 66%-al növelő Lexus egyik hazánkban is legnépszerűbb modellje, az RX, 20 évvel ezelőtt indult világhódító útjára, kijelölve az irányt a luxus crossover szegmens számára. A vezető prémium hibrid márka – a Lexus ugyanis egymaga több, mint 1 millió környezetbarát hibrid autót adott el világszerte, többet, mint valamennyi prémium versenytársa együttvéve – hazai értékesítéseinek egyharmadát kitevő RX  most stílusos formavilága megőrzése mellett is sokoldalúbb utasteret kínál majd. Az RX L modellt a vásárlók benzinmotorral (RX 350L) és hibrid hajtással (RX 450hL) egyaránt megrendelhetik.

Lexus_RX 450hL



A Lexus sajtótájékoztatója 2017. november 29-én, közép-európai idő szerint 19:00 órakor lesz a Los Angelesi Kongresszusi Központ épületében, a Déli Csarnokban, az első fotók is akkor várhatóak majd a modellről.

A Lexus

A merész dizájn, a képzeletgazdag technológia és a lélegzetelállító teljesítmény igazi luxus életstílus-márkává avatja a Lexust, amely lenyűgöző élményeket kínál vásárlóinak. A Lexus 1989-ben lépett rá erre az útra, amikor bemutatta két első luxuszedánját, a gyakorlatban is bebizonyítva a tökéletesség iránti elkötelezettségét. A márka azóta széles termékkínálatot fejlesztett ki, ami több mint 90 ország luxsautó-vásárlóinak igényeit elégíti ki maradéktalanul. A vállalat kínálja az öntöltő full hybrid modellek legnagyobb választékát az iparágban, így a Lexus vezető szerepet tölt be a luxus-hibridek piacán.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: