DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Mit tennél, ha vezetés közben felbukkanna a hátsó üléseden a Wellhello?

Különleges élményben lehetett része azoknak, akik egy budapesti márkakereskedésben kipróbálták a Nissan legújabb Micra BOSE® Personal® Premium Edition modelljét. A tesztvezetések során a Wellhello két tagja, Fluor és Diaz pattantak be a sofőrök mellé egy-egy dal erejéig.

Rendhagyó módon tesztelte a BOSE® PERSONAL® technológiát a Wellhello két tagja. Fluorék egy tesztvezetés során pattantak be a mit sem sejtő sofőrök mellé, hogy bemutassák, mire is képes a vadonatúj Nissan Micra BOSE® Personal® Premium Edition modellekbe épített hangrendszer.

welhello-nissan-2017-03



A 360°-os, csúcsminőségű hangzásáról ismert hangrendszer a világon elsőként a vadonatúj Nissan modellben érhető el. Az autó hat hangsugárzójából kettő a vezetőülés fejtámlájába van építve, így a BOSE® igazi koncertszerű, élethű hangzással teszi teljessé a vezetés közbeni zenehallgatás élményét.

„A BOSE® PERSONAL® hangrendszer tesztelése menő lehetőség volt, imádtuk, hogy valakit váratlanul meglephettünk egy mini-koncerttel a hátsó ülésen. Diazzal tipikusan utazás közben is éneklős arcok vagyunk, ilyen ütős hangzásra viszont még a mi >>sokat hallott<< fülünk sem számított” – hangsúlyozta Fluor Tomi az új Nissan hangrendszerével kapcsolatban.

welhello-nissan-2017-04

A formáció a 2017-es év egyik legütősebb slágerével, az Odaút című számmal tesztelte az audiorendszer hangzását. A koncert nem csak a sofőrök, hanem Diaz számára is igazi meglepetés volt: az énekes-dalszerző elárulta, hogy hasonló hangzásélménnyel még egy autóban sem találkozott.

„Úgy éreztem magam az autóban ülve, mintha egy koncerten lennék. Nagyon tisztán kiadta a rendszer a dal összes rezgését, szóval nem lepődnék meg, ha valaki tényleg >>elfelejtene hazamenni<< egy ilyen király autókázásról” – tette hozzá nevetve a Wellhello tagja.

Kíváncsi vagy a sofőrök reakciójára? Mézd meg azu alábbi videót:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: