DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Autós verseny a beteg gyermekekért

A Continental Hungaria Kft. és a General Tire Trophy szervezői idén a Bátor Tábor javára szerveztek jótékonysági gyűjtést.

A hazánkban évente négyszer megrendezésre kerülő General Tire Trophy navigációs terepjáró verseny, ahol nem a sebesség, hanem a stratégiai gondolkodás és a csapatjáték dominál. A Continental Hungaria Kft. által támogatott futam minden esetben karitatív célokat is szolgál: a mezőny tagjai általában a céltelepülés szociálisan rászoruló családjait támogatják kisebb-nagyobb csomagokkal.

bator-tabor-01



„Téli versenyek során tűzifával segítünk a rászoruló és egyedül élő idős embereken. A legutóbbi kezdeményezés alkalmával pedig egy sióagárdi gyermekétkeztetési alapítvány konyhakertjébe ültettünk 59 gyümölcsfát” – jegyezte meg Benedek László, a verseny főszervezője. Idén a Continental Hungaria Kft-vel együttműködésben a Bátor Tábor Alapítvány javára gyűjtöttek a versenyen, az augusztus 26-i éjszakai futamon. Az Alsónémediben kihelyezett adomány dobozba közel 150 ezer forintnyi adomány gyűjt össze, melyet az alapítvány a beteg gyerekek javára fordíthat.  

bator-tabor-02

A közhasznú szervezetként működő Bátor Tábor Alapítvány 2001. óta segíti a daganatos és krónikus betegséggel élő gyermekek gyógyulását speciális, élményterápiára épülő táboraiban. Az alapítvány hatvani táborában ma már évi 15 turnusban nemcsak hazánkból, hanem Szlovákiából, Lengyelországból és Csehországból is fogadnak súlyos betegséggel küzdő gyermekeket.

„A Continental Hungaria Kft. alapítása óta kiemelt területként tekint a társadalmi felelősségvállalásra. Éppen ezért mindig igyekszünk megragadni az alkalmat, hogy támogassunk egy-egy nemes kezdeményezést” – emelte ki Fodor Mónika, a Continental Hungaria Kft. senior marketing & PR koordinátora. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: