DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Villámgyorsan borotvál Herczig Norbi az R5-ös Skodával

Villámgyorsan hajt el Winkler Róbert, autós újságíró mellett Herczig Norbert, MOL támogatott háromszoros magyar rali bajnok a MOL új online reklámfilmjében.

Május elején egy közel húsztagú forgatócsoport kísérte el Winkler Róbertet és a MOL által támogatott Herczig Norbert rallyeversenyzőt a kiskunlacházi reptérre, ahol egy egész napos forgatás után elkészítették a MOL-csapat challenger sorozatának második kisfilmjét. A sorozat első részében Babos Tímea a MOL egyéni szponzorált egy smiley-t rajzol ki a szervált labdákkal, a most nyilvánosságra került második részben, pedig Winkler Róbertet borotválja meg a szintén MOL-csapathoz tartozó Herczig Norbert, rallye-versenyző. A most nyilvánosságra került második rész forgatásánál Herczig és Winkler bevállalták, hogy a rallye-s MOL támogatott alig egy méter távolságban száguld el a széken ülő újságíró mellett. Ahogy a filmből is kiderül, Winkler ezt rezzenéstelen arccal viselte.

A MOL-csapat challenger sorozat A szurkoló benned van kampány része, egy tisztelgés a MOL által szponzorált sportolók teljesítménye előtt. Ezek pedig még csupán az első fecskék, a hazai szurkolók hamarosan újabb sportolókat láthatnak a MOL kisfilmjeiben. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: